Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehh345h

co sadzicie na temat mezczyzn ktorzy ciagle powtarzaja ze jest rownouprawnienie

Polecane posty

Gość hehh345h

i chetnie zrobili by z kobiet konie zaprzegowe:o tyranie w domu tyranie w pracy najlepiej niech im kobieta dom wybuduje:o i dzieci urodzi ale niech z nimi nie siedzi bo tyrac trzeba zauwazylam ze ci mezczyzni to raczej mlodzi dosc

Gość tacy faceci są popierdoleni
nie kazda kobieta tego chciała a każdej sie to przypisuje!!!!!!!!:o ja sie nie wychylałam z żadnym równouprawnieniem a non stop slysze -chcialyscie to macie! no kurwa!!!!!!!!!!

Gość Zuzanna Ameelli
To moze zacznijmy od ustalenia czy w koncu jest rownouprawnienie czy go nie ma?

Gość najlepiej urodzic bachory
i siedziec w domu , a praca jaka praca przeciez mam imunitet "urodzilas dziecko" popierdolone sa te baby

Gość hehh345h
nie no spoko jestem za rownouprawnieniem ale kurwa oni pierdola o rownouprawniu kiedy tylko im wygodnie:o

Gość tacy faceci są popierdoleni
a faceci niby przeciwni a kurwa jednak zadowoleni!!!

Gość hehh345h
urodzenie dziecka i siedzenie z nim do czasu az bedzie w stanie isc do przedszkola to oczywiste ale mezczyzni chca zebysmy pracowaly: w pracy-bo tak i koniec, bo biednie itp spoko rozumiem w domu-bo ksiaze jest zmeczony po pracy:o

Przypominam, że RÓWNOUPRAWNIENIE oznacza: równy dostęp DO PRAW! niestety panowie uważają,że do obowiązków :o głąby kapuściane. Równouprawnienie czyli możliwość pracy, wysokie stanowiska, dostęp do edukacji a nie więcej tyrania. Pamiętajmy, że kobiety mają okres, rodzą dzieci, mają cycki i są narazone na gwałty...W ogóle kobiety powinny mieć więcej praw i przywilejów!

Gość skończyłas studia
masz dobrą pracę prawo jazdy ??????? jak tak to nie pieprz o tym jak to ci źle z równouprawnieniem :D

Czy jest czy go nie ma? W sferze gospodarczo-politycznej może i jest,natomiast w kulturowe-społecznej abosultnie nie, ponieważ, panowie a raczej chamy i wsióry mylą równouprawnienie z brakiem manier, które to okazują kobietom poprzez: - pchanie z nimi w drzwi - pchanie sie przed nimi :o - nie ustępowanie miejsc w autobusie - nie mówienie dzieńdobry jako pierwszy - niepłacenie za kobiete - pożyczanie pieniedzy od kobiety Coraz mniej prawdziwych mężczyzn...

Gość skończyłas studia
no i miały dopóki nie zaczęły się domagać równych praw bo równe prawa to RÓWNE PRAWA a nie PRZYWILEJE 🖐️

skończyłas studia masz dobrą pracę prawo jazdy ??????? jak tak to nie pieprz o tym jak to ci źle z równouprawnieniem Ktoś tu jest naprawdę mądry :o Wiesz, że nawet w arabskich państwach gdzie kobiety są traktowane jak śmieci mogą robić prawo jazdy? wiec nie pitol

no i prawa nie funkcjonują bez obowiązków . W żadnym społeczeństwie nie ma tak ,żeby mieć tylko prawa , żadnej odpowiedzialności . Równouprawnienie to nie jest kij z jednym końcem .

Rodzenie dzieci i noszenie ciązy 9 miesiecy to też nie żadna przyjemność, no może dla jakichś skrajnych przypadków, ale za to też powinni płacić! Powinni płacić nam ciążowe!

równouprawnienie głupie baby to nie praca w kopalni itp. tylko możliwość wyboru, kiedyś musiałybyśmy siedzieć z dziećmi, teraz możesz wybierać i nikt nie powinien przypisywać ci obowiązków tylko ze względu na płeć.

kolejna popierdolona wygodnick "- niepłacenie za kobiete " Masz prace to plac za siebie a nie ze ktos bedzie cie sponsorowal jasne, że tak. tylko póxniej nie domagajcie sie od kobiety po 8 godzinach pracy by miała ochote sie ruchać i podawać wam obiadek :o

żonka...niedługo już nie bedzie ślubów...która by chciała jakiegoś nieudacznika który zaprasza laske na radnke pod Lidl :o pewnie w przyszłości bedzie miał długi

Gość skończyłas studia
wy kobiety to naprawdę poracha :D jak nie potraficie się ze SWOIM facetem dogadać jak wygląda wasze wspólne życie to wina leży tylko w WAS i WASZYCH WYBORACH facetów. Nikt wam nie narzuca związku z partyjnego rozdzielnika albo decyzją rodziców jak w tych wspaniałych krajach islamskich... :P

Gość Zuzanna Ameelli
pchanie z nimi w drzwi - pchanie sie przed nimi - nie ustępowanie miejsc w autobusie - nie mówienie dzieńdobry jako pierwszy Z tych wszystkich drobiazgow spokojnie moge zrezygnowac. - niepłacenie za kobiete Moja BABCIA zawsze powtarzala ze kazda dama placi sama. - pożyczanie pieniedzy od kobiety Pozyczanie pieniedzy komukolwiek moze sie roznie skonczyc. Plec nie ma tu znaczenia.

Gość pan klepka
rodriguez, pieprzysz jak potluczona, jestes niedoukiem czy ignorantka? po pierwsze w krajach arabskich kobiety nie maja prawa prowadzic samochodu i groza za to spore kary, po drugie to kobiety naciskaja na posiadanie potomstwa wiec do kogo te pretensje o ciaze, po trzecie to dla was rownouprawnienie ozancza, ze facet ma sie zajmiowac domem ale wszedzie placic to juz ma tez tylko on, co za obluda

Michelle Rodriguez Mysle, ze przesadzilas. Przyznaje, ze wielu panom brak kultury, ale raczej zauwazam (przynajmniej na moim osiedlu i w bloku) wiecej niekulturalnych pan :) Kiedy wracam z siatkami zakupow i mam problemy z otwarciem drzwi, to kiedy je wreszcie otworze, panowie przytrzymuja mi je (to jest takie normalne, ludzkie, ja tez tak robie, gdy widze kogos szarpiacego sie z rowerem), a panie pchaja sie na chama, mimo, ze ja bylam pierwsza, zamykaja tez drzwi (od windy, od klatki) tuz przed moim nosem. Jesli chodzi o ustepowanie miejsc w autobusie, nalezy je ustepowac osobom starszym, zle sie czujacym i w ciazy. Jesli ja czuje sie swietnie i jestem wypoczeta, nie mam zalu do pana ochroniarza czy budowlanca po 12h roboty, ze nie wstal :) Mowienie dzien dobry... ja jestem na bakier z zasadami i mowie pierwsza :) Uwazam tez, ze mezczyzna nie ma najmniejszego obowiazku placic za kobiete W ZADNEJ SYTUACJI Z TEGO TYTULU, ZE JEST MEZCZYZNA. Za kobiete, nie dziecko, nie utrzymanke (ktora dostaje pieniadze i prezenty za uslugi seksualne, co w zdrowym zwiazku nie miewa miejsca). Mezczyzna ma obowiazek placic za kobiete jesli ja gdzies zaprasza (bo zapraszajacy placi) i kiedy jest jej mezem i jedynym zywicielem rodziny lub bez tego ona by przymierala glodem. Owszem, mile sa prezenty bez okazji i placenie za kogos, ale mysle, ze to mile dla obu stron :) i powinno wynikac z zyczliwosci A co do pozyczania pieniedzy od kobiety!!! Przeciez to normalne ze ze swymi problemami zwracamy sie do bliskich osob!

Gość To jest tak
Bardzo się ciesze ze kobiety maja rowne prawa ,szkoda tylko ze nie moga ze wszystkiego korzystac z powodu mezczyzn ktorzy utrudniaja to przynajmniej w niektorych kwestiach. Mimo wszystko pewne rzeczy czysto kulturalne damsko-meskie powinny pozostac w nienaruszonym stanie .Nie da sie rozdzielic tego ze sa dwie plcie i kazda inaczej funkcjonuje. Zobaczcie sami facet mieczak a kobieta staje sie facetem ale co zrobic. Najwiecej jest kontrowersji w sprawach domowych obowiazkow i tu jest problem wydaje sie nie do pokonania ze strony mezczyzn ale kobiety rowniez przesadzaja .Dziala to w obydwie strony.

Gość on głupcem jest
Jeśli mężczyzna ciągle powtarza że jest równouprawnienie, to niestety, ale inteligentnym on nie jest. On jest głupcem. Jakby był myslący i mądry , to by zauważył że równouprawnienia nie ma , bo tylko teoretycznie niby jest dostęp do równych praw, ale w praktyce kobiety są dyskryminowane i wykorzystywane pod każdym względem, w pracy i w sferze gospodarczo politycznej, a zwłaszcza w związkach z facetem, najbardziej w małżeństwie, więc gdzie tu równouprawnienie. W każdej dziedzinie kobiety są spychane w dół, wykorzystywane , wykonują więcej pracy, i wszędzie mężczyźni wożą się na plecach kobiet, matkach, żonach, pracownicach...od dzieciństwa pasożytują na kobietach...więc jak można mówić o rónouprawnieniu? Tylko ostatni idiota może powoływac się na pseudo równouprawnienie, a robi to po to aby dokopac kobiecie i ją pognębić., aby ją wykorzystywać.

Gość dobre dobre dobre
jak nie ma rownouprawnienia to won do garow i sprzatania. mordy w kubly i grzecznie czekac az jakis zwroci na was uwage. rodzic , sprzatac , prac i gptowaqc a jak sie nie podoba to w pape jedna z druga dostanie i sie zacznie podobac.

Gość popieram gorna pomarancz
:classic_cool:

Gość Egoist_31
Równouprawnienie to wymówka dla szmat.

Gość okienkowa
Michelle Rodriguez🌼,cudnie napisałaś👄Chętnie zaprosiłabym Cię na kawę,gdybyś przypadkiem przejeżdżała kiedyś przez moją wioseczkę.Znalazłybyśmy wspólny język,sądząc po Twoich postach:)

Gość pan klepka
nigdy nie bedzie pelne rownouprawnienia, bo to niemozliwe chocby ze wzgledow fizjologicznych rozniacyc obie plcie