Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on 25 x

zdradziłem dziewczynę. Nie umiem poradzić sobie z wyrzutami sumienia

Polecane posty

Gość on 25 x

Chciałbym jej się przyznać ale się boję, że wszystko zniszczę a ona widzi że coś jest nie tak i ciągle pyta. Tamta dziewczyna nic dla mnie nie znaczyła, to się stało pod wpływem chwili. Nie wiem co robić żeby uratować ten związwk

Gość hehh345h
powiedz jej przepros obiecaj poprawe;) na pewno ci wybaczy skoro bedzie miala zaufanie ze nie kryjesz takich rzeczy

Gość spałeś z nią?
w jakich to było okolicznościach? Twoja dziewczyna i tamta się znają?

Gość eda@@@
a co to znaczy "pod wpływem chwili"?

Gość nieznajoma nie nie nie
nie zasługujesz na nią

Gość myszka1234567899
hej..ja uwazam ze lepiej jest powiedziec niz oklamywac ukochana osobe poniej bd miala do Cb zal ze jej nie pow odrazu bo wtedy watpie zeby Ci dala 2 szanse...jestem dziewczyna i ja wolala bym poznac prawde ....lepiej jest miec czyste sumienie

Gość hehh345h
tez tak mysle jesli bedziesz z nia szczery to wybaczy ci

Gość on 25 x
spałeś z nią? A co niby innego? Pod wpływem chwili to znaczy, że to nie było planowane po prostu się stało. Dałem jej moją pracę inżynierską, obroniła się i zaprosiła mnie na imprezę z tej okazji na początku było kilku jej znajomych potem zostaliśmy sami pijani i po prostu stało się. Oboje uznaliśmy, że nie ma tematu stało się to się stało i takie tam nawet się wtedy nie zabezpieczyliśmy. Jakoś się chujowo z tym czuję... Szanse żeby była w ciąży są małe ale sam fakt

Gość hehh345h
zdarza sie

Gość myszka1234567899
Powiedz jej o tym ....wybaczy Ci

Gość on 25 x
a skąd wiesz co ona zrobi? Ty byś wybaczyła??

Gość hehh345h
mysle ze jakbys obiecal poprawe i byl ze mna szczery to tak ale jesli to by sie powtorzylo to nie ma sensu;( ale milosc wiele wybaczy a i ty bedziesz mial sumenie czyste

powiedz ale nie wiem czy masz liczyc na wybaczenie.... ja bym nie wybaczyla... nie umiala dalej byc w kims kto poszedl na bok.

Gość dasaa
nie mow,ale nigdy wiecej tego nie rob,jesli ja kochasz to nie mow i zaomnij co bylo

Gość universummm
powiedz jej ona koniecznie w tej sytuacji musi wiedziec z kim na do czynienia nie odbieraj jej prawa decyzji czy chce dalej byc z kims takim jak ty, czy nie istnieje duze prawdopodobienstwo, ze jesli jej powiesz, ona zerwie z Toba i to by bylo najlepsze dla was rozwiazanie

Gość myszka1234567899
na poczatku byla bym na Cb zla i to bardzo nie chciala bym Cie widziec kilka dni ..bo chciala bym sobie to wszystko poukladac ale jesli bym widziala jak bardzo Ci zalezy i ze zalujesz tego wybaczyla bym Ci ale bym miala te watpliwosci ze znowu mozesz to zrobic ale wolala bym dac Ci 2 szanse niz nie dac i miec pretensje do siebie ze tak latwo odpuscilam ...kazdy ma chwile slabosci nie uznaje zdrady ale sa czasami takie chwile ze ludzie zdradzaja ale jesli to byl tylko raz to moze rzeczywiscie sie to 2 raz nie powtorzy nastomiast jesli bys mnie zdradzil 2 raz juz bym Ci nie wybaczyla nigdy

Gość LoOoOsEr
Jesteś śmieciem, zostaw ją w spokoju i odejdź. Powiedz co zrobiłeś.

Gość ja aaaaaona 45
on 25 x do zdrady nie wolno się przyznawać.Dręczy Cię sumienie,to idź sie wyspowiadaj jeżeli jesteś katolikiem. Nie obarczaj swojej dzewczyny swoją winą.Przestań robić pokazówkę w swoim nieodpowiednim zachowaniu.

Gość kukus
bron boze nie mow, zranisz ja do szpiku kosci. zrzucisz to cale brzemie na nia. ja przyzna;lam sie to byl wielki blad. nigdy mi nie zaufa, nigdy tak do konca. wybaczyl ale nie jest tak samo

Jestes facetem ? masz 25 lat ? Puściłes się ? Ponieś tego konsekwencję jak facet, a nie wypłakujesz się tutaj.

Gość 435345
nie mow jej nie idz na łatwiznę ..jak ja kochasz i zdradziłeś to cierp teraz sam

Gość ja bym nie wybaczyła
Fakt że byłes pijany nie jest żadnym tłumaczeniem!

Gość myszka1234567899
dasaa..a co ma zyc z wyrzuutami sumienia tego co zrobil on nigdy o tym nie zapomni ciagle bd sie bal ze to moze sie wydac a jesli to sie wyda wtedy bd jeszcze gorzej..ludzie zasluguja na szczerosc...

Gość shuma
a ja jestem zdania żeby nic nie mówić, skoro tamta nic dla Ciebie nie znaczyła. Zrzucisz ciężar i wyrzuty i przerzucisz na swoją dziewczynę. Skoro to naprawdę był wypadek dopilnuj tylko, żeby nigdy ale to nigdy się nie dowiedziała.

Gość LoOoOsEr
myszka Chyba jesteś chora. Nie ma prawa do "chwil słabości". Później Cie znowu zdradzi jak pozwolisz. Zdradzaja tylko szmaty.

Gość 435345
z drugiej strony to raczej nie szanujesz swojej dziewczyny...jak się kocha to sie nie zdradza ..widac masz wyjebane na swoja tak naprawde...gdybys kochał to bys nawet zostal na noc u ten koleżanki najebany ,ale do niczego by nie doszło.. pozdro

Gość kukubajka
Wiesz, nawet jesli tamta dziewczyna nic nie znaczyła, to może to popsuć Wasz związek.My kobiety chcemy być jednymi JEDYNYMI perełkami w życiu naszych facetów.

Gość shuma
jakie znów tylko szmaty, zlinczujcie chłopaka...najlepiej już. Dopilnuj żeby się nigdy nie wydało po prostu i nigdy więcej tego nie rób, a jeśli nie jesteś pewien swojej dziewczyny to ją zostaw, bo nie można żyć w związku w którym jedna stron już nie chce.

Gość myszka1234567899
LoOoOsEr nie kazdy oznacza ze jak zdradzil raz to zrobi to nastepny raz ale tez moze tak byc ale kazdy zasluguje na 2 szanse ja tak uwazam...