Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anexxis

Jak się pozbyć włosów łonowych?

Polecane posty

Gość anexxis

na kosmetyczkę mnie nie stać za bardzo co miesiąc depilator odpada kremy do depilacji są drogie i włosy odrastają bardzo szybko maszyna podrażnia, wrastają mi włosy, odrastają w ciągu 12 godzin i to tego zostaje "jeż" jak Wy drogie Panie się golicie na zero , to jakaś wiedza tajemnicza dla mnie

Gość eda@@@
indianie wyrywają:)

Gość tak sobie heh
to utrzymuj je jako króciutkie :) moim zdaniem nie musi być całkiem na łyso. lepsze takie niż poodzierać policzki i usta o papier ścierny :P 👄

Gość grunge
powyrywac jeden za drugim :)

Gość ja co miesiac chodze
do kosmetyczki, fakt ze troche drogo ale efekt rewelacja. Kosmetyczka moja nie dosc ze super swietna profesjonalna kobitka ale do tego uzywa tzw goracy wosk czyli naklada mi bezposrednio dosyc gruba warstwe cieplego wosku na cipke i odrywa jak tylko przyschnie. Rezultat- wloski sobie powoli odrastaja, nie ma efektu *jeza" jak po goleniu maszynka. A metoda cieplego wosku jest lepsza od wosku ktory odrywany jest papierem bo to jest bardziej agresywne

Gość fotodepilacja
Podejrzewam, że jeden zabieg fotodepilacji kosztuje tyle samo co depilacja woskiem u kosmetyczki. Różnica jest tylko taka, że po kilku zabiegach fotodepilacji pozbywamy się włosów na kilka lat (część nawet na zawsze), a te które przetrwają są cienkie i mało widoczne.

Też masz problem. :O Jak się trochę zapuścisz to nikt tego nie zauważy, chyba że ten co cię szoruje ma wymagania. To niech ci pomoże. Na co dzień musi heblować własne ryło, by wyglądać jak człowiek, to z tzipom sobie nie poradzi. :O

Gość ja maszynki jednofrazowe
codzinenie czasem dwa rayz dziennie

Gość ja maszynki jednofrazowe
a o zostanie wycinam nożyczkami do paznokci

Gość masaakra
wyrywanie wloskow peseta (po jednym) na początku się sprawdza ale tylko na linii bielizny bo można by siedziedz caly dzień nad calą powierzchnią. występują małe krostki ale najgorsze jest to że włosy wrastają i robią siĘ wtedy DUZE CZERWONE KROSTY ! nie polecam wyrywania "po jednym" ,myżlę że przy depilatorze włoski tez wrastają dlatego boje się spróbować bo nie wiedziałabym co potem z nimi zrobić :(

Gość gość
Nie wiesz kochana ilu przepada za takim zarostem :)

Gość gość
Ja zawsze używam pianki do golenia, i maszynka gole, na początku było ciężko i duzo krostek ale teraz juz spoko ani jednej nie mam :D, tyle ze co racja to racja, jeżyk jest :/