Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 2 marzeniaa

TUTAJ WPISUJEMY swoje MARZENIA............

Polecane posty

Gość mam 2 marzeniaa

moim marzeniem jest dobra praca i zdrowie dla najbliższych. Ale może macie bardziej ciekawe i mniej prozaiczne ode mnie?:)

Gość mam marzenie marzyć
nigdy tego nie potrafiłam

Gość lelalela
byłam spokojną i szczęśliwą narzeczoną, miał być ślub, miało być pięknie... byliśmy razem ponad 7 lat, aż nagle oznajmił że odchodzi, do innej... niczego się nie spodziewałam...fakt, trochę dopadła nas już rutyna, ale nie myślałam, że coś może być na rzeczy. Okazało się, że spotykał się z nią już jakiś czas. Praktycznie odszedł z dnia na dzień, przeprowadził się do niej, 300 km do innego miasta...zostawił 7 lat życia jakby nigdy nic... Próbowałam walczyć, nic nie pomogło. Mimo, że minęły już 2 lata nie mogę przestać myśleć. Próbowałam rozmawiać z nim, jego siostrą, rodzicami. Jednak winię najbardziej ją... mam wrażenie, że to ona go otumaniła, zwabiła, omamiła...Mam wręcz obsesje na jej punkcie. To rozwódka, śliczna dziewczyna...non stop przeglądam jej profil na facebooku czy NK... Czy to że jest ładniejsza znaczy, że jest lepsza... Nie mogę o nim zapomnieć. Czasem wręcz życzę jej jakiegoś nieszczęścia, może by wrócił... Co mam robić, jak walczyć? CHCE ZEBY WRÓCIŁ !!

Gość i frytki do tego?
Spotkać miłość swego życia Szczęscie dla najbliższych

Gość raperada
chcę wyrzucić telewizor

Gość brzydkiON
zdrowie, finansowy dostatek wystarczy

Gość on w biegu
http://www.youtube.com/watch?v=Vl-CZ7g9Uec&feature=related Zdrowa i kochająca się rodzina w przyszłości! Lelalela Będzie chciał wrócić! Nie ma wyjątku. Musisz zająć się sobą i całkowicie odizolować się od niego. Pokazać, że przestało Ci zależeć. Powoli układać sobie życie na nowo. Wtedy w najmniej oczekiwanym momencie on się odezwie.

Gość LoOoOsEr
Żeby to coś dało...

Gość koniec swiata w 21.12.2012
bede mial swietne widoki na zywo i w kolorze :classic_cool::D

Gość luluuuuuuu
chce meza i dzidziusia