Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania(@)

dziecko sika do nocnika gdy jest rozebrane-w spodniach sika w spodenki co robic?

Polecane posty

Gość ania(@)

jak w temacie:moj maly od kilku dni korzysta z nocnika ,wczesniej probowalismy nauki kilka razy ,chodzil w domu bez pieluszki i nic zawsze w gacie .Ostatnio przed kapaniem biegal na golasa i po chwili mnie wola ze zrobil siku ;ide juz z mopem a on pokazuje ze w nocniku.I tak jest zawsze na golasa(od pasa w dol)siku i kupa do nocnika w spodenkach w gacie -dziewczyny macie jakis sposob?Juz mu pokazuje i mowie ze mama tez sciada i misie i lalki....

Gość grejs keli
a ile dziecko ma?

Gość ania(@)
26 m-cy-mysle ze tu moze byc problemem to ze maly nie lubi sie ubierac,no ale idzie zima i ciezko tak latac na golasa po mieszkaniu

Gość grejs keli
jest już duży więc powinien rozumieć co się dzieje. puszczaj go bez pieluchy a gdy nasiusia w spodnie mów mu zobacz jakie mokre, przynoś nocnik i mów że tutaj się robi i wtedy spodnie będą suche. ja tak robiłam i jak mały miał 18 msc zrezygnowaliśmy całkiem z pieluch bo już nie były potrzebne

Gość rkgtjitkhity
Jest taka gra na necie , która zachęca maluchów do skorzystania z nocnika ciufcia.pl poszukaj tam....może to go zachęci..no i nocnik z pozytywką

Gość rkgtjitkhity
Jest duży na robienie kupy w majty, ale z siku może byc jeszcze różnie.W końcu chłopcy dłużej z tym mają kłopoty.