Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DGEEE :3

Mam prooblem!:C

Polecane posty

No więc tak , byłem dziś u urloga i on mi powiedział ,że to jest 'normalne'. Ten problem to tak wycieka mi jakiś płyn podobny do spermy[może to byś sperma] a jest to uciazliwe; p. Np jak gram na komputerze ucze sie itd ;D z psem na spacerze. Codziennie zawsze wycieka pare kropli. Czy to naprawde jest normalne ? Mam 16 lat. O i zapomniałem dodać ,ze 'mistrz' stwierdził ,ze to pewno jakiś płyn z gruczołów krokowych

Odpowie mi ktos :) ?. Bo mam tak coraz czesciej.. ;/

Gość Malarzzzz
To naturalne :) masturbujesz sie?

tak, robię to kilka razy dziennie

Gość Malarzzzz
no to sie nie dziw :) to naturlne. Gdybys sie nie masturbowal nie mialbys takich rzeczy :) to wyglada jak zachowane resztki o.:) spokojnie moze zmniejsz liczbe zabaw :D

ale nie moge zmniejszyć ponieważ cały czas mi stoi

Gość Malarzzzz
Bo przechodzisz ten wiek . Masz silna wole ?:D to sie ograniczaj . ale ta wydzielina to sperma :]

Mam silną wole ale to jest takie przyjemne, że nie mogę przestać. Na dodatek dziele pokój z moją starsza siostrą która często się przy mnie przebiera a potem mam ten widok przed oczami przez cały dzień.

Gość Rici
Pomóżcie mam 37 lat mam żonę o4lata starszym strasznie mnie podnieść kochamy się 1 tygodniu i aktorkę staje mi ale izotop choć moja żona mnie podnieść dlaczego mi tak na izotop staje pomuszcie

Gość Malarzzzz
wsadź jej ten izotop w dupsko i będzie dobrze

Gość Rici
Robi mi na ruzne sposoby:tekom buziom kochamy się w różnych pozycjach a w siłami niechce musi że nim boli ają tak nie mogę nikim kocham musi nie to nie ją niemogę nim zmusić pomóżcie

Cytuję: "Płyn, jaki opisujesz to najprawdopodobniej preejakulat. Jest to wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Koniec cytatu. Wiek dojrzewania to prawdziwa mordęga. ;) Tyle się dzieje z naszym ciałem i do tego pewnych sytuacji nie potrafimy sobie wytłumaczyć. Jak nie rozumiemy, to się tego boimy. :( Masz ogromne szczęście, ja kiedy dojrzewałem mur berliński jeszcze stał i nie było literatury, która pozwoliłaby mi odpowiedzieć na pytania. Dzisiaj na rynku jest mnóstwo książek, skierowanych do nastolatków a oni i tak szukają odpowiedzi na portalach erotycznych. :O Pozdrowienia dla redakcji abcZdrowie :)

Gość Rici
Pisałem już mam problem mam starszom zone ma 41 lat aja 37 namysłu kłopot staje mi na 5 lub10 min choć kochamy się w różnych pozach iona podnieca mnie a ją jom to mi staje na 5,10 min czemu tak jesy?pomóżcie

Gość kasiuleńka z małopolski
Mam 16 lat. Sylwester tego roku byl dla mnie czy wspanialym, poniewaz przezylem cos niesamowitego, a mianowice moj pierwszy raz. A doszlo do tego w ten oto ciekawy sposob: Mialem chate wolna, poniewaz rodzice poszli na sylwka na bal. Byla to swietna okazja do zrobienia zajebistej imprezki. Postanowilem wykozystac ten czas i zrobilem imprezke skladajaca sie z 18 osob(10 dziewczyn i 8 chlopakow w tym ja). Gibana byla zajebista od 16 31 grudnia do 12 1 stycznia bylo od chuja piwa i wudy:) jak to na tego typu imprezkach. Nawalilem sie ostro jak chyba nigdy do tad wstalem od stolu i poszedlem sie polozyc na luzko w moim pokoju. Przed sylwestrem myslalem, ze uda mi sie upojic jakas kolezanke, a pozniej sie z nia zabawije, ale do tej pory moje mysli sie nie spelnialy. No i w koncu jak juz doszedlem do swojego pokoju zobaczylem za na moim luzku lezy super laska jedna z najlepszych zaproszonych na impreze. No coz pomylalem poloze sie obok niej i pujde spac, ale na szczescie wpadlem na zakomity pomysl, a mianowicie ze ja moze nie wyrucham ale pomacam przez sen. No wiec polozylem sie obok niej i zaczelem ja dotykac, ale delikatnie zeny sie przypatkiem nie obudzila. Zapomnialem ja opisac byla ubrana wczarna bluzke na ramiaczka i dzinsy, wzrost ok. 173cm ja mam 180cm jest ona dobrze rozwinieta ze sie tak wyraze mloda kobietam ma duze piekne okragle piersi i zgrabna pupcie. A wracajac do tematu. Zaczelem ja obmacywac najpier wlosy potem schodzilem nizej czulem jak moj penis zaczal lekko drgac zszedlem nizej i polozylem jedna reke na jej piersi, i wstedy stalo sie cos niesmowitego i zarazem strasznego przebudzila sie pomyslalem juz po mnie koniec zabawy, ale na szczescie stalo sie inaczej. Odwrocila sie do mnie twarza, bo wczesniej lezala do mnie tylem i spytala co chcialem zrobic a ja na to ze nic i sam nie wiem jak to sie stalo(taka sciema), a ona ze jesli chce to moge powrocic do czynnosci, ktore wykonywalem, gdybym nie lezal na luzko tylko stal to bym sie chyba przewalil po prostu zbaranialem, ale naszczescie w net sie opanowalem i delikatnie scisnolem jedna z jej piersi i wtedy moja pala zaczela stwac, ale nie przestawalem i doloaczylem druga reke , ale oczywiscie do drugiego cycuszka. Zblizylem moja usta do jej i zaczelem sie z nia lizac nie przestawajac wykonywac ruchow rekoma. W pewnym momecie odsunela sie ode mnie i powiedziala zebym zamknal drzwi od pokoju na klucz ja posluszna jak piesek wykonalem rozkaz i pospiesznie wrocilem do mojej partnerki. Gdy znowu sie kolo niej polozylem nie miala jzu na sobie bluzki tylko piekny czarny staniczek znowu zeczelismy sie calowac, ale tym razem schodzilem nizej. Zaczelem calowac jej szyje, a nastepnie dekold. Poczym rozpielem jej staniczek i moim oczom ukazaly sie piekne cycuszki z czerwonymi brodwakami zaczelem je calowac, ale w ten sposb ze omijalem brodawki Ania bo tak ma naimie moja partnerka zaczela glebiej oddychac. Po chwyli zobaczylem ze jej brodawki twardnieja ale nadal je omijalem, ale Ania skierowala moja glowe wprost na nie, wiec no coz nie mialem wyboru zaczelem je delikatnie ssac pozniej coraz mocniej i mocniej, ania zaczela lekko dyszec. To byla oznaka ze trzeba zejsc nizej przynaj mniej mi sie tak wydawalo. No wiec zaczelem calowac jej brzuszek, nadal schodzilem nizej, az zatrzymalem sie na spodniach odpielem guziczek, ale nie przestalem jej calowac. Zdjelem z niej spodnie a moim ocza ukazaly sie rozowe stringi z napisem na srodku playboy. Powrocilem do calowania dodam ze moj fiut stal jak masz w tej chwili wiem jedno pragnal tylko jednego by sie wydostac z bokserek i spodni zarazem, ale trudno nadal musial pozostac tam gdzie byl czyli w spodniach. Zdjelem z niej z niej stringi, a moim oczom ukazal sie piekny widok, a mianowicie wlosy lonowe Ani uformowane w paseczek to bylo cos wpanialego, poniewaz pod nim byly mocno sklejone dwie wargi sromowe. Powrocilem do p

Gość Killerus
Nauczcie wy się kurva pisać najpierw dzieci bo rzygac się chce na te wypociny z ortami!!!

Rici z pełnym szacunkiem, ale przestań już pić. :O Alkohol jak widać nie tylko niszczy Twoje szare komórki, ( dawno nie czytałem takiego bełkotu) ale również wpływa na Twoje libido. Mając fajkę i potrafić jej postawić na dłużej niż dziesięć minut. Wstyd. :O Chyba nie chcesz by Twoja żona będąc w bardzo "wymagającym" wieku, wiecznie tolerowała niedyspozycję. Jeszcze strzeli jej coś do głowy i pozwoli w siebie włożyć coś świeżego. :P :P

Gość technik i mechanik
Siła elektrodynamiczna U podstaw działania silnika elektrycznego leży zjawisko powstawania siły elektrodynamicznej. W zależności od kierunku prądu płynącego w przewodniku jest on wypychany lub wciągany do wnętrza pola wytwarzanego przez magnes. Siłą odpowiedzialną za ruch przewodnika jest siła elektrodynamiczna. W celu lepszego zrozumienia jak to działa zapraszam do poniższego apletu. Sterowanie apletem Siła elektrodynamiczna działa w kierunku prostopadłym do płaszczyzny utworzonej przez przewód z prądem i linie indukcji pola magnetycznego, zwrot siły wyznaczamy stosując zasadę lewej ręki (lub śruby prawoskrętnej). Zasada lewej ręki Jeżeli lewą rękę ustawimy w polu magnetycznym w taki sposób, że linie pola magnetycznego (od N do S) są skierowane do jej wewnętrznej strony, a wyprostowane palce wskazują kierunek przepływu prądu (od + do -), to odchylony kciuk wskaże kierunek działania siły elektrodynamicznej. Wartość siły elektrodynamicznej jest wprost proporcjonalna do natężenia prądu płynącego w przewodniku i do długości odcinka przewodnika znajdującego się w polu magnetycznym. F = B I L sin F - siła elektrodynamiczna B - indukcja magnetyczna I - natężenie prądu w przewodniku l - długość przewodnika, która znajduje się w polu magnetycznym - kąt pomiędzy kierunkiem prądu w przewodniku a kierunkiem linii pola magnetycznego

Gość technik i mechanik
Jeżeli obok cewki będziemy przesuwać magnes stały, w uzwojeniach zacznie płynąć prąd. Natężenie tego prądu będzie zależeć od szybkości przesuwania magnesu, natomiast kierunek prądu będzie zmieniał się wraz ze zmianą kierunku ruchu magnesu. Na magnes musi wobec tego działać siła zwrócona przeciwnie do kierunku jego ruchu. Źródłem tej siły jest pole magnetyczne prądu indukcyjnego, który powstał w uzwojeniach cewki. A więc w gruncie rzeczy cewka staje się elektromagnesem, którego pole magnetyczne przeciwstawia się polu magnetycznemu pochodzącemu od magnesu stałego, czyli od strony wsuwanego magnesu w cewce zostaje wytworzony taki sam biegun jak ten, który wsuwamy. Jeżeli zaczniemy wysuwać magnes z powrotem, prąd w uzwojeniach cewki zmieni kierunek, co spowoduje powstanie pola magnetycznego, które będzie próbowało powstrzymać ruch magnesu (tym razem powstanie elektromagnes, który będzie przyciągał magnes stały). Możemy, więc dojść do wniosku, że prąd indukcyjny każdorazowo wytwarza pole magnetyczne, które próbuje przeciwstawić się ruchowi magnesu, a więc każdorazowo musimy pokonywać to pole wykonując pracę, która zamieniana jest na prąd indukcyjny płynący w uzwojeniach cewki. Zjawisko powstawania prądu indukcyjnego zilustruje doświadczenie zaprezentowane w poniższym aplecie Sterowanie apletem Przesuwając magnes wewnątrz cewki możesz obserwować wychylenie wskazówki amperomierza podłączonego do uzwojeń cewki. Wskazówka wychyla się tym bardziej im szybciej porusza się magnes. Pole magnetyczne każdorazowo próbuje przeciwstawić się ruchowi magnesu. Do określania kierunku prądu indukcyjnego stosuje się regułę Lenza. Reguła Lenza Prąd indukcyjny ma zawsze taki kierunek, że wytworzone przez niego pole magnetyczne przeciwdziała przyczynie, która go wytworzyła. Prąd indukcyjny płynie pod wpływem napięcia które indukuje się w cewce (nazywanego SEM - siłą elektromotoryczną). Reasumując: zmiana oddziaływującego na cewkę pola magnetycznego w czasie spowodowała wyindukowanie się w cewce napięcia. Napięcie w cewce wyindukuje się przy każdej zmianie pola magnetycznego, które na nią oddziaływuje, również wtedy, gdy to uzwojenia cewki będą się przesuwały względem nieruchomego pola magnetycznego. Można założyć, że uzwojenie cewki składa się z jednego zwoju (w postaci odcinka przewodu). Jeżeli przewód ten porusza się w polu magnetycznym (np. polu magnesu stałego), to działa na niego siła, która powoduje, że elektrony poruszają się w kierunku jednego z końców tego przewodu. W wyniku tego przemieszczenia elektronów na jednym z końców powstaje nadmiar elektronów, zaś na przeciwległym końcu ich niedobór. A więc między końcami przewodu powstanie różnica potencjałów, czyli wyindukuje się napięcie (SEM). Sterowanie apletem Poruszający się przewodnik przecina linii pola magnetycznego, co powoduje pojawienie się na końcach przewodnika indukowanej siły elektromotorycznej, czyli napięcia. Napięcie to jest wynikiem działających na elektrony w przewodniku sił elektrodynamicznych. Wartość tego napięcia zależy od prędkości, z jaką przesuwa się przewodnik, długości jego części, która znajduje się w polu magnetycznym i wartości indukcji magnetycznej tego pola. Prąd w przewodzie nie płynie ponieważ obwód nie jest zamknięty. Przy określaniu zwrotu indukującego się napięcia można posłużyć się regułą prawej ręki Zasada prawej ręki Jeżeli prawą rękę ustawimy w polu magnetycznym w taki sposób, że linie pola magnetycznego (od N do S) są skierowane do jej wewnętrznej strony, a przewód porusza się zgodnie ze zwrotem wyciągniętego kciuka, to zwrot indukującej się siły elektromotorycznej jest zgodny ze zwrotem pozostałych palcy. e = B l v e - siła elektromotoryczna B - indukcja magnetyczna l - długość przewodnika, która znajduje się w polu magnetycznym v - prędkość z jaką porusza się przewodnik Dla bardziej zaawansowanych Zmiany strumienia magnetycznego z cewką możemy uzyskać w dwojaki sposób, przez prąd zmienny płynący w uzwojeniu, lub przez ruch uzwojenia względem stałego lub zmiennego pola magnetycznego. Jeżeli skojarzony z cewką strumień magnetyczny zmienia się w czasie, w cewce tej indukuje się napięcie (SEM) którego wartość będzie zależała od szybkości zmian tego strumienia w czasie. - siła elektromotoryczna - przyrost strumienia magnetycznego skojarzonego z cewką - przyrost czasu Zgodnie z regułą Lenza, znak tego napięcia będzie zawsze taki, aby prąd indukcyjny który popłynie pod jego wpływem tworzył strumień magnetyczny, który będzie się przeciwstawiał strumieniowi pierwotnemu. Ze względu na sposób powstawania siły elektromotorycznej możemy podzielić ją na dwa rodzaje. Jeżeli powstaje ona w wyniku umieszczenia zwojów w zmiennym polu magnetycznym, a uzwojenie nie wykonuje żadnego ruchu względem tego pola, wyindukowane w ten sposób napięcie nazywane jest napięciem transformacji. Natomiast, jeżeli napięcie indukuje się w wyniku ruchu uzwojeń w polu magnetycznym, nazywane jest napięciem rotacji. Nazwy te wzięły się od sposobu działania maszyn, w których wykorzystuje się zjawisko indukcji elektromagnetycznej: transformatorów (napięcie transformacji) i silników elektrycznych (napięcie rotacji). W ogólnym przypadku, gdy uzwojenie wykonuje ruch w zmiennym polu magnetycznym, siła elektromotoryczna składa się z dwóch członów: napięcia transformacji i napięcia rotacji. - siła elektromotoryczna - przyrost strumienia magnetycznego skojarzonego z cewką - przyrost czasu - indukcja magnetyczna - długość przewodnika, która znajduje się w polu magnetycznym - prędkość z jaką porusza sie przewodnik [Silniki - Wstęp] urb@n 2006 ukryj reklamę Darmowy hosting zapewnia PRV.pl, domeny: wadowski, doral, domek-bieszczady, ifojizara76, kar1993

Killerus absolutnie Twoje wzburzenie jest niepotrzebne. Same przecież się nie nauczą. Właśnie tacy jak Ty powinni być wzorem do naśladowania dla dorastającej młodzieży. I promować kaganek oświaty a nie marudzić i narzekać. :O

Gość technik mechanik
dz Użycie do zasilania silników napięcia przemiennego umożliwia uzyskanie przemiennego pola magnetycznego bez stosowania szczotek. Jest to duża zaleta, w porównaniu z silnikami prądu stałego. Brak szczotek to brak konieczności ich wymiany po zużyciu, niema też strat energii spowodowanych tarciem szczotek o pierścienie. Pole wirujące Warunkiem koniecznym działania silnika prądu zmiennego jest stworzenie pola wirującego. Pole wirujące charakteryzuje się tym, że jego oś wiruje względem układu odniesienia (względem stojana), a zwrot pozostaje stały wzdłuż osi. Pole wirowe jest wielkością wektorową. Wypadkowe pole wirujące powstaje ze składania wektorów pól składowych i nie zawsze musi być polem kołowym niektórych silnikach zamiast pola kołowego występuje pole eliptyczne. W silnikach elektrycznych prądu zmiennego, pole takie tworzone jest przez uzwojenia stojana zasilone w odpowiedni sposób prądem przemiennym. Przemienny prąd elektryczny płynący przez uzwojenie umieszczone w stajanie silnika powoduje powstanie przemiennego pola magnetycznego. Wektor tego pola pulsuje z częstotliwością prądu płynącego przez uzwojenie. Pole wirujące możemy uzyskać zarówno przy zasilaniu 1-fazowym jak i 3-fazowym. Zasilenie trzech uzwojeń stojana napięciem trójfazowym, powoduje powstanie trzech pól pulsujących, z tą samą częstotliwością, ale przesuniętych w fazie. Dodając wektory pól pulsujących otrzymamy wypadkowy wektor, który będzie wirował wokół osi obrotu. W przypadku zasilania 3-fazowego nie potrzeba dokonywać żadnych dodatkowych zabiegów w silniku, aby uzyskać pole wirujące. Przebiegi poszczególnych faz zasilających są przesunięte względem siebie o 2/3 (120 stopni), co zapewnia takie same przesunicie przebiegw pulsowania wektorw pl magnetycznych wytwarzanych przez poszczeglne uzwojenia. W przypadku zasilania 1-fazowego trzeba sztucznie stworzyć warunki niezbędne do powstania pola wirującego. W większości przypadków realizuje się to przez zastosowanie dwóch uzwojeń, głównego i pomocniczego(rozruchowego). Uzwojenia są przesunięte względem siebie na obwodzie maszyny o kąt elektryczny /2 (90 stopni). Rwnież prądy zasilające uzwojenia są przesunięte w fazie o /2. Takie przesuniecie prądw można uzyskać poprzez podłączenie jednego z uzwoje przez kondensator. Wypadkowe pole wirujące w obu przypadkach powstaje poprzez zsumowanie wektorów pól składowych. iękuje,za szacunek i uznanie.

To jakaś nowa forma spamełłe. :O Nie miałem zielonego pojęcia, że teraz tak ZAMYKA się tematy. ;) Tak byłem zaadsorbowany tymi, które usuwają, że dopiero teraz mnie oświeciło. :P :P

Gość PIĘKNOŚC I SUBTELNOŚC
- () To ci siewcy zaprzaństwa, mentalni niewolnicy, ludzie bez idei, których jedynym celem jest władza, mienią się dzisiaj elitą naszego narodu. Złamali wszystkie obietnice, podeptali naszą godność i honor. Panie premierze Prus, czas zejść ze sceny. Czas na nowe otwarcie, w którym to wy, młodzi macie do odegrania historyczną rolę. Jak pisał wieszcz: „Bez serc, bez ducha to, szkieletów ludy, Młodości! dodaj mi skrzydła! - Brawooo!!!... w całej hali rozległy się burzliwe owacje. Wszyscy wstali z miejsc, wystrzeliły w górę baloniki, posypało się morze kolorowego konfetti, a z potężnych głośników rozstawionych we wszystkich kątach sali rozległy się pierwsze takty, zagrzewającego do walki, znanego wszystkim przeboju „We are the champions. - Słowami poety, skierowanymi do młodzieży, prezes Zdobysław Miauczyński zakończył swoje przemówienie na Kongresie Młodych, Chrześcijańskiej Unii Jedności*. Prezes pojawił się dzisiaj w otoczeniu działaczy młodzieżówki, chcąc pokazać, nowe oblicze swojej partii. U boku prezesa wyróżniała się Andżelika Bukowska, przewodnicząca koła młodych w Rzeszowie, która w odważnym przemówieniu potępiła politykę społeczną rządu. Ale treść jej wystąpienia zeszła na plan dalszy. Uwagę wszystkich śledzących kongres, skupiła zniewalająca uroda Andżeliki. Małgorzata Molenda-Zakrzewska, Tylko Prawda 24. W kuluarach imprezy, Andżelika rozsyłała wszystkim promienne uśmiechy, ściskała dłonie, zbierała gratulacje. Czuła się jak, gwiazda filmowa. Prezes Miauczyński opuścił już kongres, więc teraz to ona była tu najważniejsza. Opromieniona majestatem przywódcy partii, jak w transie, zręcznie lawirowała wśród błyskających fleszy i telewizyjnych kamer. To uczucie ekscytacji okazało się tak bliskie seksualnego podniecenia. Pod cienkim materiałem bluzki, coraz wyraźniej rysowały się nabrzmiałe sutki, a koronkowe majtki, ukryte pod długą spódnicą, z pewnością zdradziłyby wyraźną plamkę wilgoci. Tak, to jednak prawda. Władza jest najlepszym afrodyzjakiem. Upajającym, niczym puchar nektaru bogów. Jeżeli, choć raz poczujesz go w ustach, na zawsze zapamiętasz ten smak. Była inteligentną dziewczyną. Zdawała sobie sprawę, że czasem zwykły przypadek, korzystny splot okoliczności, może odmienić nawet całe życie. To było jej 5 minut. Ściskała w dłoni eleganckie kartoniki wizytówek ludzi, którzy, choć formalnie byli kolegami z tej samej partii, tak naprawdę funkcjonowali w zupełnie innym świecie, o którym ona, 22-letnia studentka nauk politycznych nie mogła dotąd nawet marzyć. Wiedziała, że musi wykorzystać swój czas najlepiej jak potrafi. Albo będzie on trampoliną do wielkiej polityki albo na zawsze pozostanie na peronie, w tym zapyziałym Rzeszowie, spoglądając tęsknie na pociągi odjeżdżające do lepszego świata. *** - Kurwa mać! Jak ten pierdolony chuj mógł to zrobić! te nie wyszukane frazy osobliwie kontrastowały z dystyngowanym wizerunkiem ładnej, młodej kobiety, która nie tłumiąc wściekłości nerwowo spacerowała tam i z powrotem w swoim biurze poselskim. Obcisła spódnica odsłaniała zgrabne nogi i kierowała uwagę w stronę niewielkiej, ale bardzo kształtnej pupy. Resztę garderoby stanowiły kremowa bluzka z eleganckim żabotem i ciemny żakiet. Klasyczne rysy twarzy podkreślone wyrazistym makijażem i krótkie czarne włosy, z grzywką opadającą nieco zawadiacko na czoło, dopełniały wizerunku tej eleganckiej kobiety. - Szóste miejsce na liście! To tak jakby napluł mi w twarz. Chuj złamany! Ja, najbardziej aktywna posłanka Demokratycznego Nurtu Odnowy w tej kadencji, rozpoznawalna, lubiana przez media, mam robić ogony na liście za tym tercetem kwiaciarek? Nie doczekanie! aż kipiała ze złości - Niech no tylko Krzysztof się o tym dowie! Kurwa, przecież szóstka w Bydgoszczy, nigdy jeszcze nie wzięła mandatu! Nerwowo wystukała numer w komórce, ale abonent okazał się czasowo nie dostępny. Po chwili wahania wybrała inny numer. - Gabinet marszałka Krzysztofa Jarzyny usłyszała uprzejmy głos w słuchawce. - Mówi Anna Osa, chciałabym rozmawiać z Krzysztofem starała się, by głos nie zdradzał napięcia, które zdominowało jej samopoczucie. - Pan marszałek jest w tej chwili zajęty, czy coś przekazać? zabrzmiało śpiewnie w słuchawce. - Mimo tego proszę mnie z nim połączyć. To bardzo pilne dodała twardo, z największym trudem ukrywając irytację w głosie. - Dobrze, sprawdzę co da się zrobić, proszę chwilę zaczekać pogodny głos sekretarki miał za zadanie rozbroić zawczasu wybuch złości, który czaił się po drugiej stronie telefonu. Po krótkiej pauzie, usłyszała w słuchawce głos marszałka. - Haloo, Ania? Co się dzieje? Mam minutę, zaraz lecę na konferencję z premierem. - Krzysztof, widziałeś bydgoską listę do sejmu? przeszła od razu do rzeczy. - Nooo. widziałem padła ostrożna odpowiedź. - I co? To jest jakiś skandal! oczekiwała zdecydowanej reakcji rozmówcy. - Aniu, przykro mi, wiesz jak jest marszałek był wyraźnie zakłopotany. - Kurwa, przykro ci? Wiesz przecież, że to ten pieprzony Popielarczyk wepchnął swoje tępe pindy moim kosztem. Takie zera! Co zamierzasz zrobić w tej sprawie? rozmowa przybierała coraz ostrzejszy ton. - Aniu, nie denerwuj się, potem ci wytłumaczę, teraz nie mogę, już jestem spóźniony wyraźnie defensywna postawa Krzysztofa zdetonowała wybuch złości. - Krzysztof, nie wkurwiaj mnie! krzyczała do słuchawki - Ja tego tak nie zostawię, zrobię taką rozpierduchę w mediach. - Dobra, słuchaj przerwał tę kipiącą wściekłość. - Przyślę do ciebie Zygmunta, on naświetli ci co i jak. Jest akurat w Toruniu, powiem mu, żeby do ciebie podskoczył. No głowa do góry, cześć słuchawka opadła na widełki. *** - Parytety, parytety, parytety przewodniczący Komitetu Wyborczego Aktywnych Socjalistów, Gerard Napierniczak bębnił nerwowo palcami o blat biurka. Skąd tu wziąć jakieś sensowne babki? Pchają się same feministki, lesbijki albo pasztety. No i cioty od Żabonia. Trzecia płeć ich mać. Swoją drogę powinni się liczyć do tych 35% objętych tym pieprzonym parytetem mruczał do siebie. - Nawet taki Miauczyński wykopał gdzieś tę laskę z Rzeszowa. A u nas co? Ech, szkoda gadać.

Zastanawiam się teraz jak wykorzystać to twoje wdzięczne zachowanie, by osiągnąć własne cele. No przesadziłem, wystarczy mi tylko zrozumienie dziwnego zjawiska, jakie obecnie panuje w moderacji. I broń Boże nie zależy mi na oglądaniu moderatorskiej konsolety, czym szczyci się pewien user a jedynie na ludziach, którym powierzono to trudne zadanie i dają ciała jak nigdy przedtem. :O

Gość DGEE ;3
Ktoś się podemnie podszył;/.. Tzn masturbowalem się ale przestałem :).

Gość DGEE ;3
I to mam coraz częsciej.. Osatnio mam takie wycieki nie wiem z 10 razy dziennie;/ ? to jest Napewno normalne ?

Gość DGEE ;3
A samo mi to minie ? Czy jak ? bo już przestałem się masturbowąc :). A tamten wyżej to się ktoś podemne podszył.. Tam co gadał ,ze robie to kilka razy dziennie it d.. Eh .

Pewnie że minie. :) Pomyśl lepiej o rozbudowie klatencji. To trochę odwróci Twoją uwagę od niepotrzebnych problemów z popędem .Zapisz się na basen. I jak dojdziesz do odpowiedniego wieku, same będą na Ciebie wchodzić. :P

Gość DGEE ;3
Dzięki za normalną odpowiedz. Łatwo mówić hehee ;D. Ja się tym przejmuje .. bo wg z dnia n a dzień coraz czesciej mam te 'wycieki'. Kilka razy dziennie.. To jest uciążliwe ;p