Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa100

Mam wielki brzuch!!Koniec z tym....Odchudzam sie:)

Polecane posty

Gość kasiaaa100

Witam wszystkich.Mój problem polega na tym ze jestem grubsza osoba,w ciazy przytyłam 30kg,i mam wielki brzuch.odchudzam sie juz od3tyg narazie schudłam 3kg,oczywiscie chciałabym dużo wiecej.A wiec moje odchudzanie polega na tym,ze jem duzo mniej niz zwykle ale czesciej,chodzi o to ze ja zawsze jadłam obiad i kolacje i słodycze:)ale skaczyłam ,Jezdze na rowerku stacjonarnym około 45minut dziennie.pije duzo wody i herbaty zielonej a nie tak jak wczesniej 2litry coli.Wiem ze duzo jest takich tematów,ale postanowiłam założyć swój żeby sie kontrolowac.może ktoś dołączy???zapraszam

Gość Hanka;;
Hej Kasiu, jak Ci idzie, ja się chętnie przyłączę. Tez jestem teraz na etapie odchudzania, a najgorzej, że okres jesienny i się opycham i trudno mi sobie z tym poradzić.

myslalam ze juz skasowali topik:) u mnie narazie 4,5kg mniej,ale waga od tygodnia stoi w miejscu:(niestety a ty jakie masz sposoby na odchudzanie??

Gość Hanka;;
Hej, nie wiem czy dobre. Siedzę z colą light, na obiad niestety, ale zjadłam dużo, była rodzina i nie dało się inaczej. Kupiłam sobie też coś z zieloną kawą na odchudzanie. Próbuję jeść jabłka, ale tak sobie je lubię. Ta cola trochę pomaga, ja uwielbiam słodycze. I spacery, też wydaje mi się, że wtedy tak nie tyję.

Gość Hanka;;
P.S. Co 2 tyg. idę z koleżankami do pubu, jak potańczę, też jest lepiej, no i może kogoś w końcu znajdę, choć w klubach - tragedia. Ostatnio facet niby miły, fajnie się gadało, księgowy, a on w pewnym momencie zarywa do mnie z tekstem: to u mnie czy u ciebie" wcięło mnie. No, ale przynajmniej się podobam pomimo tego, że ideałem nie jestem :)

cola liht ma bardzo mało kalori mozna ja pic do woli:)ja tez lubie poszalec z dziewczynami w weekendy ale nie zawsze jest na to czas,napewno kogos znajdziesz:)ja myslalam ze nie da sie życ bez słodyczy ale ponad miesiac bez nich i daje rade:)jak juz nie moge wytrzymac to wezme chrupke kukurydziana albo malo kosteczke czekolady:)

Dziewczyny sprzedam wam kilka patentów, które podczas odchudzania przekazał mi dietetyk. Po pierwsze - koniecznie trzymaj się godzin posiłków, Po drugie - jak masz kryzys (ja miałam, głównie przez słodycze), to raz na tydzień możesz zjeść batonika zbożowego. Najważniejsze jednak - ważyć się nie częściej niż raz w MIESIĄCU!!!. W przeciwnym razie wpadniecie w pętlę odchudzania - schudnłam/ nie schudłam/ za mało itd. A tak ciekawość zabijecie po miesiącu a i radość będzie większa bo wyniki lepsze.

Gość Hanka;;
Mnie gubią słodycze, rano mam postanowienie, że nie jem, a po godzinie do kawy jeden cukierek, potem drugi. Nawet zastanawiam się czy nie dostałam od nich grzybicy bo na języku mam biały nalot.

Gość Hanka;;
P.S. Co do ważenia - racja. Dzisiaj, na wieczór ważę: 65kg, 158cm wzrostu - i od jutra na wagę przez tydzień nie wchodzę, zgodnie z radą :) może wytrzymam. Damy radę!!!

Gość Hanka;;
MUSZE WAM SIE PRZYZNAC.. POPROSILAM ABY CHLOPAK KUPIL MI KEBABA WIELKIEGO I FRYTKI ; / KURCZE NIE MOGE BEZ TEGO, ALE DZIS JESZCZE PLANUJE POSMAZYC BOCZKU, SORKA, ALE KOCHAM JEDZONKO ; C

Gość 158cm a w szpilkach 170 ;-)
Hej! Tez mam 158cm, ważę 67kg, więc podobnie jak Hanka. Tez zaczelam sie ostatnio odchudzac, ale rozsądnie - moja wysoka waga jest niestety przyczyna niemądrej diety amerykanskiej- z 62 schudłam na 57 i odrobiłam z nawiazką :/ Moim marzeniem, takim odległym, jest 48-50kg, dawno dawno tyle wazylam i było super. Ale cel realny - 55kg. Jest więc co zrzucać. Problem w tym, że ja nie mam w zasadzie zlych nawyków zywieniowych oprócz słodyczy. Nie jem fastfoodów, kolacji, nie pije żadnej coli fanty, tylko wode. Mało jem ziemniaków i pieczywa, miesa raczej chude, glownie zupy na obiad. Gubią mnie słodycze ;-(

Gość Hanka;;
To ja się pochwalę, nie wiem czy brak czasu (chodzę na studia) czy te tabletki z kawą, ale po spodniach czuję, że u mnie się ruszyło. Nie mam czasu myśleć o jedzeniu,a jak nie mam czasu to nie jem i to działa :) A jak u Was?

Gość Hanka;;
I nikt tutaj już chyba nie zagląda ;(((( Jak wam idzie dziewczyny, ruszyło się? Ja do sylwestra planuję jeszcze z 8-9kg, byłoby super. Czasu jest i cel postawiałam sobie tak na spokojnie. Co do tabletek to slimgreen, dałam za nie 29zł. U mnie się sprawdzają.

Gość Aannkkaa24
Hej dziewczynki. mozna sie przylaczyc?

Gość Aannkkaa24
juz 2 lata siedzę w domu z dzieckiem i o zgrozo waze prawie 90 kg! Chcialabym tak 20 kg zrzucić. już raz mi się udało prawie 10 kg zrzucić,ale problemy zrobiły swoje. stres zajadam słodyczami.

cola light to po pierwsze napój gazowany a podobno masz duży brzuch po drugie sztucznie barwiony po trzecie mimo małej ilości kalorii ma wysokie IG ,konserwanty to po czwarte spójrz na węglowodany mimo małych kalorii :-) powodzenia życzę.

ze słodyczy polecam czekoladę gorzka 70-90 .%ową wtedy można zjeść nie mała cząstkę a dwa paski:-)

Gość Hanka;;
Po dziecku to jest najgorzej i najtrudniej. I żołądek jest też wtedy rozepchnięty, niestety. Ale jest to do zrobienia, więc się trzymaj!!!

Gość Hanka;;
Werka, w coli light nie ma węglowodanów, węglowodany to cukry, a tam nie ma cukrów. Owszem zdrowy nie jest, ale jaki indeks glikemiczny??? Czego? sztucznych barwników? Tam nie ma niczego co tworzyłoby IG.

Gość AgaHJ
Hanka a jak długo go już teraz bierzesz, jaki miałaś cel i ile Ci z niego wyszło? A cola light jest słodzona słodikiem, który podobno kiedyś był używany do tuczenia prosiaków, więc nie wiem czy jest taka dobra ;

Gość Hanka;;
Cel? :) cel to się zmienia, jak się uda schudnąć nawet 3 kg to potem chce się następne 2, a potem znowu 2. Cel się przesuwa :) A z tym słodzikiem to nie wiedziałam.

Hanka Chcesz się odchudzić i pijesz colę? Nie wiem ile ma kalorii, ale samo to że ma masę konserwantów i jest gazowana nie służy diecie." na obiad niestety, ale zjadłam dużo, była rodzina i nie dało się inaczej." Przepraszam za bezpośredniość, ale nie dało się inaczej bo co? Rodzina stała nad tobą z widelcem i wpychali ci do gardła? A potem zakładane są kolejne topiki o tym, że odchudzam się ale waga stoi w miejscu. No ja się nie dziwię, że stoi...

Gość Hanka;;
Ale ja piję lighta on ma 0 kcal. I wiem, że nie jest zdrowy, wiem. Ale czasami dopada mnie ochota na coś słodkiego...

Gość Noseczek
Co ty bierzesz z tą kawą ?

Gość ciekwaskaaska
Hanka i jak ci idzie? Bo ja się przyłączam do was. Muszę schudnąć 17kg, ciąża, dziecko, karmienie piersią i teraz już nie karmię, ale bardzo ciężko wrócić mi do nawyków jedzeniowych sprzed tego. Jak się ważyłam to przytyłam 25kg ;( i okropnie się z tym czuję.

Gość Hanka;;
nosaczku ja stosuję pomocniczo slimgreen, ale jako dodatek do diety. Aż tak wspaniale nie jest, że na samych tabletkach się zjedzie z wagi. Ale ja się trzymam, choć w święta było dość trudno. I mam wrażanie, że ratuje mnie to, że nie jem prawie wcale chleba i rzeczy mącznych. I 0 tłustych, smalcowatych rzeczy.

Gość ulkaol
Hanka, a ja malam juz nadzieje :0 ale fakt, ze ten slimgeen wspomaga diete.