Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona zakrecona

Pytanie do dziewczyn i szczególnie mężczyzn odnośnie piersi.

Polecane posty

Gość Ona zakrecona

Zauważyłam że jak zdejme stanik to piersi są takie jakieś hmm obwisle.. Gdy je dotknę tak delikatne troszeczkę się unoszą sutki stają się troszkę twardsze i otoczka jest tak jakby w gęsiek skórce wtedy moje piersi są piękne ale jak sobie pomyśle jak wyglądają przed dotykiem to chyba nie ściągnę stanika przed facetem. Mam miseczkę D. Dziewczyny wy też tak macie? Czasem jak jest gorąco i ściągnę stanik to biust wygląda jak jakieś flaki a jak jest zimno to wtedy moje piersi nabierają innego kształtu. Czy tylko ja tak mam czy wy też?

Gość tempa do oporu
nie masz większych problemów???????

Gość Ona zakrecona
Mężczyźni a czy wy widzicie ta różnice u waszych kobiet?krępuje mnie to strasznie, a nie chce się ciągle macac przy facecie bo pomyśli że jestem nie normalną

Gość Ona zakrecona
Jak Ci się nie podoba temat to nie wlaz! Mam większe problemy ale i tak mi nie pomożesz więc Wara stąd!

czyli masz obwisłe piersi ale jak je popieścisz to nabrzmiewają większość kobiet ma jędrne więc chyba jesteś w mniejszości:P

Gość ptasiek nastroszony
najładniejsze są średniej wielkosci i takie gwizdające , uduchowione spogladające ku górze

tez tak mam z sutkami ale nie mam obwislych.nigdy zaden facet nie zwrocil na to uwagi albo mi o tym nie powiedzial jak jestem podniecona to tez mi sutki staja tak ze nawet jak bedziesz miala sie przespac z jakims facetem to podejrzewam ze tobie tez stanom

Gość nuit blanche
Nie, ja tak nie mam :D

Gość Ona zakrecona
Mi się właśnie podobają piersi takie ku górze a nie moje cytrynki... No ale... Zauważyłam też że jak jest zimno to otoczka sutka maleje... Dlaczego moje piersi nie wyglądają tak zawsze...eh...

ja to sie wstydze do morza chodzic bo jak wychodze to wszystko widac jak mi stoja nie chciala bym miec tak caly czas

Gość Ona zakrecona
Moje piersi są baardzo wrażliwe na dotyk.

ja niestety tak tym bardziej ze nie zauwarzylam zeby jakiejs innej dziewczynie po wyjsciu z morza tak sie dzialo czuje sie inna

Gość Ona zakrecona
Faceci czy wy wogóle to zauważacie?

Gość Ona zakrecona
Jak widzę czasami gdzieś na zdjęciach lub w filmach taki ładny sterczacy biust to mnie coś trafia z zazdrości

nie spodziewalam sie ze kiedys napotkam na swojej drodze dziewczyne ktorej sie to podoba.wyglada na to ze to tylko ja mam kompleks na tym punkcie

Gość Ona zakrecona
No widzisz a ja wiele bym dała by tak mieć..

Gość OneInaMillion
Ja tez mam miseczke D i tez tak mam jak Ty...jak zdejme stanik sa mniej jedrniesze..a jak je dotke albo jak jest mi chlodno to odrazu staja i wtedy wygladaja tak faaaaajnie...jak sztuczne he he :D zreszta z kazdym facetem z ktorym bylam to mi mowil ze mam niesamowicie piekne piersi :P

Gość madrakamilka
Dajcie sobie na wstrzymanie cycki to cycki wielkie rzeczy fald tluszczu, to tylko dodatek do kobiety ,w koncu facet nie zakochuje sie w cyckach tylko w ich wlascicielce

odezwala sie gorzej jak kobieta cyckow nie ma my to przynajmniej mamy o czymm pogadac

i uwierz mi wielka rzecz facet najpierw zwraca uwage na figure a dopiero pozniej poznaje kobiete nie oszukujmy sie

Gość OneInaMillion
Haha wlasnie : D mamy o czym to gadamy...jak faceci moga to my nie bedziemy gorsze haha :P

Gość madrakamilka
Millutka-moze i zwracana figure najpierw ale najpierw wcale sie nie musisz rozbierac. Cycki to detal . Za bardzo sie przejmujesz nieistotnymi rzeczami.