Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink_Panther

Co sądzicie o stwierdzeniu, że większość ateistów jest inteligentniejsza?

Polecane posty

Moorland, ale ja nie jestem sfrustrowany. Poprostu mam dzisiaj dobry humor. Fajnie że nie wierzysz w boga, od razu widać że rozumna dziewczyna z Ciebie. :)

Gość ddrer
Wiecie...ja takze nie wierze w to aby jakis Czubek chodzil po morzu na glebokosci 5 km , ani w urodzenie dziecka bez aktu plciowego (jedynie invitro,wtedy tak) noi kto z kogo glupka robi ????faktycznie ateisci sa taacy glupi ze nie potrafia uwierzyc w te farmazony

No i Jacek poszedł. Pewnie poszedł zwalić konia. No i na chooj mu o tym przypominałem... ojć kiepski dobór słów, nie ,,na chooj" tylko ,,po co?" :P

Gdyby była religia w któej bogiem byłaby super laska to pewnie nie byłbym ateistą :D 🖐️

Żartowałem, super laska, czy brodaty skurczybyk a'la pierrr.. święty Mikołaj- jedno i to samo. Szkoda sobie musk psuć na dywagacje o takich pierrdołach. Lepiej poczytać kawały o murzynach. :)

Mi kawały o murzynach już wyszły bokiem, chociaż na początku mnie śmieszyły. Ale element zaskoczenia, przestał być zaskoczeniem i każdy stał się przewidywalny, a co za tym idzie- nie śmiszny. :P

P_P jesteś mistrzynią w jednej kwestii :) Normalnie mistrzostwo świata :P

Gość ddrer
Pink_Panther nie przekonasz mnie do swoich schizofrenicznych pogladów mijających sie z racjonalizmem. Wiesz nasz slawny wybitnie ceniony (zastanawiam sie dlaczego) pan Mickiewicz tazke zawsze był byl napruty najarany suszem, naprochany i tworzył tak wibitne dzieła ,ktore do tej pory sa cenione pdt:Co autor ma na mysli. Tak samo jak z Biblią , ludzie sobie pisali takie basniówki i jarali się tym, zobaczysz ze za 50 tys lat ksiązka Harry Potter tez bedzie ubóstwiana prze jakis swoich wyznawcow i czczona,wybuduja palace czyli duplikat koscioła i tam hóldy lamentacyjne na miotle będa skladać No na tyle, i nie probuj mnie przekonac do swoich racji bo tak nie ładnie dziecko .AMEN

drer, ale ja Cię nie przekonuję chłopie/kobieto. :)🖐️ Ty chyba natomiast próbujesz to zrobić tym pustym, mało konstruktywnym sarkazmem bez konkretnego odniesienia do moich "schizofrenicznych poglądów". 💤

Nie, w udawaniu intelektualistki :) Zasługujesz na złoty medal, używasz wyszukanych słów, narzucasz kulturalny sposób prowadzenia dyskusji... normalnie można się prawie nabrać. Aż zaskakuje fakt że tak wybitna forumowa aktorka ma zaledwie 18 lat :D Dobra, na mnie już czas. Papa 🖐️ P_P, doskonal umiejętności o których pisałem powyżej, może w realu też się ktoś nabierze (tylko nie jąkaj się za bardzo) ;)

Wiesz co Beliar, bo ja rozmawiam z ludźmi zależnie od tego, co sobą prezentują- podobnym tonem. :)🖐️ Tobie można by przyznać medal na hiper hipokrytę tak nawiązując...

Gość buhahahaha to beliar sie
podszył :D:D:D

Cokolwiek sobie tam myślisz, wiedz że rozgryzłem cie już dawno. Pomijając spory na stopie Beliar- Pink_Panther żebym coś ponad to robił? Chyba nie jestem jednak taki niedobry i niekulturalny jak mnie malują.

Nie, nie podszyłem się. Dlaczego miałbym kazać jej wypierrdalać? Nie mam jak narazie dobrego powodu.

Gość tak sie teraz tłumacz,
trzeba było nie wracać jak juz sie podszyłeś, co za głąb :D:D

,,Pomijając spory na stopie Beliar- Pink_Panther ZAUWAŻYŁAŚ żebym coś ponad to robił?" To co napisałem drukiem to brakujące słowo z poprzedniego zdania, którego nie umieściłem przez zmęczenie.

Ja to już Cię rozgryzłam zanim cokolwiek napisałeś człowieku. Jednakowoż nie miałam potrzeby tego manifestować. Jak Ty. ;) Żeby było po równo, to wiedz, że znam realny powód Twojej niechęci. :O🖐️

Spierrdalaj pomarańczo, bo nie rozumiesz o co w tej grze chodzi. P_P skapowała o co kaman, jednak zdecydowanie później ode mnie :D

O matko, ja już skapowałam po samym Twoim niku. :D🖐️ Tyle, że nie byłam tak durna, żeby to wywlekać otwarcie, ale skoro sam tak chcesz, to proszę bardzo.

Nie rozgryzłaś mnie. Całkowicie przypadkowo trafiłem na twój trop. Zdradziłaś się jednym, głupim zdaniem. Nie przypatrywałem się specjalnie, żebyś czasem nie myślała :D 🖐️ Owszem, mam solidne powody żeby czuć do ciebie niechęć. Nieprawdaż? :P