Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaswego

poznani na portalu

Polecane posty

Gość niepewnaswego

Hej! Kilka dni temu założyłam sobie profil na jednym z portali randkowych. Przeszukałam profile wielu mężczyzn, jeden bardzo mi się spodobał, i z wyglądu i to co o sobie napisał, wszystko super. Wysłałam do niego maila, odpisał i zaczęliśmy sobie gadać. Było to dwa dni temu. Jest tylko jeden problem - i stąd właściwie moje pytanie do Was. Wymieniamy się mailami tylko jak on jest w pracy. Wiem, że jest informatykiem i pracuje przy kompie, może nie chce mu się korzystać z kompa jeszcze w domu, po kilku godzinach spędzonych przed nim w pracy, ale czy jeśli byłby zainteresowany znajomością tak by się zachowywał? Może macie jakieś swoje doświadczenia i możecie mi coś poradzić? :) Piszemy ze sobą dopiero 3 dni.

Gość jedna truskawkowa pomarancza
ja poznalam mojego meza przez portal randkowy, raz wymienilismy sie mailami, potem podalam mu swoj numer, kilka swmsow bardzo rzadko napoisanych zadzwonil i sie spotkalismy, bo pisanie nam sie nie kleilo wogole. Dopiero po spotkaniu zaczelo mu zalezec i czesto sie do mnie odzywal i pisal mile rzeczy, a tak to co jakis czas pare zdac

Gość niepewnaswego
A czy to Ty przejmowałaś inicjatywę? Czy on sam zaproponował spotkanie? Prosił o numer?

Gość niepewnaswego
up

Pewnie wraca do domu do żony i nie może pisać ;) Jeśli życie Ci doskwiera pomyśl, że zawsze plamy z piwa na koszuli męża możesz usunąć octem. Tak robi Wojownik Światła.

Gość niepewnaswego
Tak, tez o tym myślałam... Ale chyba jest za młody, ma 25 lat... Pisał, że dopiero niedawno przyjechał do mojego miasta.

Gość A przyszło ci może do głowy...
A przyszło ci może do głowy... że zwyczajnie może nie mieć w domu komputera ? Skoro się dopiero wprowadził do twojego miasta, to może nie przywiózł jeszcze wszystkich swoich rzeczy np. komputera. A może mu się domowy komputer popsuł. Informatyk to nie znaczy osoba spędzająca 24h/dobę przy komputerze !

Gość niepewnaswego
Tak, wiem że to wszystko jest możliwe, ale jednak dziwne jest logowanie tylko i wyłącznie w godzinach pracy i zero kontaktu poza nią... wieczorami, w weekend. Nie wiem, ja mam odczucie, że albo totalnie mu nie zależy na znajomości ze mną, albo ma coś/kogoś, kto tymi popołudniami go zajmuje ;/

Gość dfgbksdf
Olej go zanim się zakochasz!!

Bardzo dobrze robi, gdybym mógł to wcale bym przy kompie nie siedział. Skoro jest informatykiem to tym bardziej nie dziwne, że stroni od komputera.

Gość jedna truskawkowa pomarancza
napisalam mu maila ze nie mam czasu pisac online i wyslalam mu moj numer tel. Dlugo nie dzwonil, zdazylam zapomniec ze ktos taki istnial kiedy pewnego dnia sie do mnie odezwal

Gość niepewnaswego
Hmmm to może ja jestem po prostu inna... Sama nie lubię siedzieć godzinami przed kompem, ale jak już zaczęłam z nim gadać i mi się "spodobał" to chciałabym go poznać, pogadać z nim... I nawet mogę się poświęcić i posiedzieć przed kompem :)

Gość ddfdfdffgfgfg
a czego sie spodziewalas po portalach randkowych? jestes zalosna i glupia jak but. a skoro jest atrakcyjny to na pewno nie tylko z toba kreci. myslenie nie boli dziewczyno!

Gość niepewnaswego
Bardzo to miłe, dzięki!