Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia21212121212121

jestem załamana beznadziejnościa tego świata

Polecane posty

Gość natalia21212121212121

Mam zaledwie 21 lat i brak sił na dalsze życie. Tęsknię za dzieciństwem kiedy wszystko było takie proste i łatwe. Chciałabym tak jak kiedyś wrocić do domu po szkole, obiad na stole, mama mnie wita buziakiem, później odrabianie lekcji, czytanie wieczorem książek przy kakao... Dorosłam za szybko, od 2 lat nie mieszkam w domu, studiuję 200 km od domu rodzinnego. Tęsknię za tym co było, załamuje mnie to, że to przeszłość która już nie wróci... :(

Gość mariolkaaa22
no cóż, trzeba kiedyś dorosnąć...myślę, że każdy tęskni za tą beztroską

Gość henk1
Natalia,nie załamuj się .Po wielu miesiącach włączyłem TV i podszedłem do świata ( 500 programów,internet,)i trochę mnie zbiło z pantałyku.życie (ja tak myślę to gadzina pełzająca wśród zarośli a jak nie zauwżysz to Cie ukąsi )/Masz WSZELKIE predyspozycje aby okiełznać te GADZINY i byćsobą.

Litowanie i użalanie się nad sobą powoduje depresje. Czemu się wpędzasz w depresje ? Nie masz żadnych marzeń, planów, celów ? Czemu ?

Gość ddrer
a ja wlasnie NIE tesknie za dziecinswtem, dla mnie to byl najgorszy okres w zyciu, teraz owszem jest tez ciezko, swiat mnie przeraza swoim okrucienstwem ale wiem ze juz z obecnie wszysko w moih rekach , i jaki krok zrobie w ktora strone to tylko i wylacznie odemnie zalezy ...przynajmniej nie bede miała zwalac na kogo winy :)