Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @SONYA@

Wczoraj test ciążowy pozytywny-dziś nadeszła miesiączka

Polecane posty

Gość @SONYA@

Nic juz nie rozumiem.Czy to poronienie samoistne.Tak mi smutno:(

podobno czasem w ciazy jest okres, ale czesto oznacza to, ze ciaza jest zagrozona. Ja bym na wszelki wypadek dbala o siebie, odzywiala zdrowo i powtorzyla test po miesiaczce

Gość Aśka23
miesiączka to się nie zdarza, nie ma opcji, ale krwawienia i plamienia tak.

Gość @SONYA@
Poczekam i zobaczę jak dalej sie to rozkręci.Oszczędzam sie dziś jak mogę,al co ma być to i tak będzie:( Nie wierzę za bardzo w przypadki gdzie przy ciąży są krwawienia mylone z miesiączką....

Gość Aśka23
są krwawienia. Ja miałam, nie było to plamienia, ale krwawienie lżejsze od @ i niebolesne.

Gość cyki cyki
Nie ma okresu w ciąży! Fizjologicznie to niemożliwe. Można mieć krwawienia, które kobiety mylnie biorą za miesiączkę lub plamienia.

Ja od razu poszłabym do lekarza. tez zaczęłam krwawic silnie w ciąży i myślałam, ze to poronienie. Okazało się, ze krwiak i nagły spadek progesteronu, jak przed okresem. Dal skierowanie do szpitala, tabletki na podtrzymanie, leżenie i jak narazie ciąża żywa. także chyba jeszcze możesz mieć o co walczyć. Trzeba to sprawdzić.

Gość z ta miesiączką to
jest naprawde roznie ja przez 3miesiące miałam normalnie okres! nie plamienie tylko wszystko bylo tak samo jak wczesniej a mimo to bylam w ciaży

Gość Ewaff
Koleżanka w 4 msc dopiero zorientowała się, ze jest w ciąży, bo miała okres co miesiąc. Takie sytuacje się zdarzają, idź lepiej do gina, jeśli test był pozytywny to faktycznie możesz być w ciąży. Pozdrawiam, Ewa http://ewalazinska.blogspot.com

Gość @SONYA@
dziękuje wam wszystkim za pocieszenie:)Jak narazie tylko boli brzuch i jest małe krwawienie.Czy rozwinie sie na normalną @-zobaczymy.