Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jrhejkdbncm

CO MAM ZROBIC??? PILNE

Polecane posty

Gość jrhejkdbncm

czesc dziewczyny od 3 tygodni biore cerazette (nigdy nie rodzilam, nie karmie piersia) na poczatku mialam lekkie plamienia, ale nie martwilam sie tym bo to powszechny skutek uboczny, pozniej doszly "humory", zmiany nastrojow ale najbardziej martwi mnie to co zauwazylam wczoraj - mam ogromnego krwawego siniaka na prawej lydce z tylu - wiem ze napewno sie tam nie uderzylam, bo nie da rady sie uderzyc w to miejsce, zwlaszcza ze siniak nie jest na "kosci" ale na miesniu, podejrzewam ze to przez tabletki i teraxz moje pytanie co robic, czy przerwac branie tabsow, czy dalej przyjmowac w poniedzialek mam zamiar isc do lekarza i zapytac o to, bo dzis weekend i jest zamkniete ale boje sie bardzo

Gość hyggffffffffffffttr
odstaw tabletki

Gość updgdhdjkmjdd
upupu

To poważnie wygląda, ponieważ faktycznie branie pigułek powoduje (wg informacji zamieszczonych na ulotce) choroby zakrzepowo-żylne, oraz układu krążenia. Może to być krwiak lub zakrzep na żyle, czym prędzej proszę się udać do lekarza!!! Ja też ostatnio narzekam na pigułki (biorę Novynette) bo mam zawroty głowy, nerwowość oraz spadek libido choć kiedyś tak nie miałam,a biorę tabsy już 3 lata więc nie wiem dlaczego tak :( Pozdrawiam