Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka1201

czy to ciaza...

Polecane posty

Gość majka1201

czesc dziewczyny, wiem ze nie jestescie lekarzami i nie dacie mi 100% odpowiedzi, ale moze choc troche rozwiejecie moje watpliwosci. Otoz mialam z partnerem niebezpieczna sytuacje, uprawialismy przerywanego, partner twierdzi ze wyszedl na czas. Jednak mimo to moj organizm od zeszlego miesiaca szaleje. 14 dni przed terminem @ dostalam dwudniowego plamienia, bardzo slabego. W dniu miesiaczki tez pojawilo sie niewielkie plamienie, ale po 3 dniach rozkrecilo sie i przyszlo normalne krwawienie, ktore trwalo 10 dni. Wiem ze to brzmi dosc niebezpiecznie, ale wtedy nie mialam czasu pojsc do ginekologa, mialam trudna sytuacje, zmiana pracy itd. Zaniepokoilo mnie to krwawienie, bo nie towarzyszyl mu zaden bol, a zazwyczaj podczas okresu umieram. Zrobilam test po tych 10 dniach negatywny. Ale w tym miesiacu okresu tez nie dostalam, wczoraj lekko pobolewal mnie brzuch, ale krwawienie nie przyszlo. Dodam ze zadnych innych objawow nie mam. Piersi normalne, tylko temp na poziomie 37 stopni. Jutro zrobie test. Jak myslicie jest szansa na ciaze?