Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleżan

ODKRYŁAM W LAPTOPIE MĘŻA ROMANSOWANIE INTERNETOWE Z INNĄ KOBIETĄ

Polecane posty

Gość oleżan

CZY TO ZDRADA??

oczywiście że zdrada na początek wyrzuc laptop przez okno potem męża albo nie laptop zostaw może się jeszcze przyda

przeczytaj ta historie temat na kafeterii romans internetowy męża - szok gdy to odkryłam- co czułyście i juz wiesz co mozesz przezyc!

Gość mike_maruda
tak dobra to juz dzisiaj bylo,wypad :P

Gość tak_tak_tak
bo niewazne czy fizyczna czy emocjonalna..romansowal za Twoimi plecami i skad wiesz ze to jedyna? juz zrobiłas awanturę? Jesli nie,załoz albo wez kogos do komputera niech zrobi w nim porządek albo załozy keyloggera ktory bedzie monitorowal komputer a Ty bedziesz miala dostep do wszystkiego,sprawdz bilingi komórki męza. a jesli myslisz o rozwodzie to wszystko sie przyda.wtedy mozesz wnioskowac ze to z jego winy etc..

Gość tak_tak_tak
ja nie darowlam!choc nie bylismy małzenstwem wolna wola..wolny swiat niech szaleje... tylko...ze wiem ze tego nie robi,jest sam jak palec jesli sa takie zagrywki to znaczy ze w związku cos nie hula..i tyle..

Wiadomo , też bym z takim nie siedziała ,ale w praktyce mało kto odchodzi ..

Gość tak_tak_tak
to moze choc go postraszyc..co?zebrac dowody i mu pokazc..mina bezcenna chyba...a moze wysłąc pozew o rozwód... ja wiem,,,ze kobiety wybaczja wiele,,,,ale zycie jest jedno i juz bym facetowi nie wierzyla nie ufała,byłabym oziębła w łozku...i jaki to miałoby sens...