Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość algodemi1

co z tymi facetami?

Polecane posty

Gość algodemi1

Ja nie wiem, ale faceci to ostatnio rozkapryszone prima-baleriny, ktore za byle co rzucają fochami. Po całym dniu pracy wracając z zakupami z uwieszonym dzieckiem na ramieniu z przedszkola, zabierając się za gotowanie obiadu by nasz "mężczyzna" tylko sie nie zaczął kwasić po powrocie, albo wogule miał lepszy humor niż obojętny, skaczemy, staramy się, ale oni kuwa itak się czymś obruszą, zkwaszą, ja pieprze, potem chodzi taki zkwaszny, albo wychodzi, trzeba nad nimi skakać jak kobietami podczas okresu, też tak macie? ...na baaank tak maaacie :) ...wątek kieruje do kobiet, facety siedzieć cicho

Gość ale zimnoooo
hah mam to samo:(.. moj tez obrazony uj wie o co.. robie wszystko a i tak jest zle;/..

Gość algodemi1
no wlasnie dlatego prosilam by wypowiadaly sie tylko Panie :) spodzoewalam sie takich wypowiedzi heh

Gość algodemi1
choc może jak nasram swojemu do ryja to cos pomoze :D

Gość jasmin pachnacy
znaki czasów...faceci są jak baby:D mają fochy, histerie... a ja potrzebuje faceta! jak z harlekina, silny, romantyczny, z miesniami lekkimi i wszystko dla mnie zrobi! jak zawini przeprasza szybko, nie strzela fochów, przynosi kwiatki, zabiera na romantyczne spacery, nie pozwala byc samej itp. pisze własnorecznie listy do mnie..to były czasy;

Gość algodemi1
Jaaaaa, ale się rozmarzyłam, choć faceci z tamtych czasów mieli swoje wady, o życiu to sie znimi nie pogadało, ale od tego były koleżanki, taki przynajmniej huknął i kobieta czyła, że żyje, naprawił kran jak trzeba, wyruch*ł porządnie