Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Dlaczego samotne matki tak narzekaja na brak kasy?

Polecane posty

Gość ja mieszkam z rodzicami
jestem samotną matką i widzę że nie idzie wyżyc. Zarabiam 3000 złotych na ręke Dostaje 1500 złotych alimentów Nie płacę rachunków, ubrania,zeszyty do szkoły dla mojego syna kupuje albo ojciec dziecka, albo czasem moi rodzice mu coś kupią. Oprócz tego wyżywienie mam u rodziców, dostaje również od nich takie 1000 złotych kieszonkowego. Mam 5500 bez żadnych rachunków i jakoś nie moge z tego wyżyc

Gość fasolka księżycowa
Ja jestem samotną matą i zarabiam prawie 3 razy tyle co średnia krajowa, tyle że na rękę i nie narzekam. Ale tylko nieliczni zarabiają średnią krajową dura małolato.

Gość ja_także
ja takze jestem samotna matka , mam troje dzieci i 1.500 dochodu na miesiac , szalłabym z radości gdybym miała średnia krajową, wiec trudno się dziwić, że narzekają :(

Gość matka kochana...
gdzie wy zarabiacie tyle pieniedzy....? Chyba pod latarnia.....:(

Gość trele morele fele
ja mieszkam z rodzicami 5500 bez żadnych rachunków i nie dajesz rady???? To na pewno jakiś durny żart, albo jesteś tak rozrzutna że szkoda gadać i wcale się nie dziwię że facet cię olał i zostałaś samotną matką!!!

Gość samotna mamii
ja mam ok.5000 na reke-pensja i glodowe alimenty dajemy rade z dzieckiem ale mamy wlasne mieszkanko