Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asak

Moj 17nastolatek wrocil wczoraj pod wplywem alkoholu-co robic/

Polecane posty

Gość asak

Wrocil ok 21wszej.Zapytalam vabank co piles? a on-2 piwa:O

Ciesz się, że wrócił o tej 21 :):) W tym wieku spożywanie alkoholu jest normalne

Gość jakbym miał na imię
Vabank to też bym pił w jego wieku :o

To chyba normalne. Niedawno założyłam temat o pojeniu alkoholem 15-latki na weselu tzn o tym że rodzice sami nalewali jej wódę, wino i robili drinki...i wszyscy mnie wyśmiali że to normalne i że czepiam się jak głupia :o więc picie ma poparcie społeczne i to normalne że Twój syn wraca pod wpływem alkoholu bo wszyscy tak robią a Ty masz poglądy nie z tej epoki albo nie pamiętasz jak byłaś młoda

Gość asak
normalne/:O jestem przerazona:O a nie ma na imie Vabank:D

Gość asak
jak bylam w jego wieku to nie pilam widze,ze wszystko poszlo do przodu a ja jakas staroswiecka

Gość KOMORUSKI
daj na luz ja tez juz w jego wieku pilem..vodke palilem trawe i wracalem nad ranem do domu..normalne

Gość fara88
dla mnie w ogóle jest nie normalne picie alkoholu obojętnie od wieku choć prawdę powiedziawszy jest to społecznie akceptowane a rodzice sami nieraz do tego namawiają ale moim zdaniem to duży błąd moja ciocia mawiała "niech lepiej spróbuje w domu niż gdzie indziej" i pozwalała mojej 16 letniej kuzynce pić piwo w domu mi tez proponowała chodź miałam w tedy 13 lat moi rodzice też mi często proponowali alkohol powinnaś dać synowi szlaban albo go jakoś ukarać!

Gość to ja dopiszę się do was
ja w wieku 17 lat każdy piątek i sobotę przychodziłam po piwie, czasem z znajomymi zapaliliśmy sobie trawkę czy czegoś inne spróbowaliśmy, moja mama puszczając mnie na imprezy wiedziała że coś wypiję, że to normalne już dla tego wieku itd, ja wracałam z imprez o 5 nad ranem, zawsze ( nie puszczałam się, bo w spałam tylko z jednym facetem i to moim mężem) ale w wieku 17 lat t imprezowałam ostro, próbowałam prawie wszystkim używek itd, moja mama miała do mnie pełne zaufanie a i jeszcze kryła moją kumpelę, bo ona zawsze miała być w domu o 11 w nocy, to my na 23 zawsze byłyśmy w domu, dzwoniłyśmy do jej mamy że już jesteśmy i dalej na imprezę do 5 nad ranem, och co to były za czasy, najlepsze ale to było 11 lat temu. A moja mama jest wspaniała że dała mi taką swobodę.

Gość fara88
a i jeszcze dodam że moja kuzynka jest teraz nałogową alkoholiczką

a i nie uważam się za patologię, każdy człowiek musi się wybawić, spróbować wszystkiego, ja się wyszalałam za młodu, choć to był tylko rok takiego szaleństwa to później się uspokoiłam, kiedy poznałam mego męża

ja nie jestem alkoholiczką i teraz wręcz nie przepadam za alkoholem, ćpunką też nie jestem, choć w tamtym okresie paliłam trawę codziennie.

Gość zetrztztztzt
rozumie cie, ale wydaje mi sie ze przesadzasz, chlopak sie przyznal, a mogl sie wypierac, wrocil o przyzwoitej godzinie, nie rob z niego cioty, inni pija piwo dla ochlody,dwa piwa to nic w tym wieku, to juz nastolatek, chce wszystkiego sprobowac,jak bedziesz zakazywala to i tak to zrobi za twoimi plecami

Gość asak
No wlasnie przyznal sie.Powiedzial to tak normalnie On zawsze wraca gora 22ga do domu.Raz dzwonil,ze przyjdzie 30min pozniej

Gość rrrrtrree
Aniołek w kropki g.... prawda, bo ty pisalms ze przed 18 nie ma prawa NIKT umoczyc nawet ust w alkoholu , takze na okazje typu swieta rodzinne w twojej rodzinie nie ma tradycji aby osoba ponizej 18 zrobila lyka alko i TU CIE WTEDY LUDZIE WYSMLAI ze 16 latka i 17 nawet nie moze jedna lampke szampana toastowo wypic haahaaa Pamietam ten temat o to byl brech z ciebie

Gość week to view
normlne, ciesz sie ze jak mial 13 lat nie przychodzil naje....bany:) to nic zlego. pozdrawiam:classic_cool:

Gość asak
aha mam sie cieszyc:O na szczescie rozrywkowy to on nie jest-zadne disco czy przesiadywanie w pubach