Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hienka 26

Kiedy w końcu urodzę???

Polecane posty

Gość hienka 26

Jestem w 37 tyg ciąży, gin mówi, że nie mam już praktycznie szyjki, całkiem zgładzona, chce już urodzić, nie znosze tego wielkiego brzucha, nie znoszę tego, że jestem ślamazarna, powolna, dostaje zadyszki a noce są OKROPNE!!! Zgaga, niestrawności, bezsenność, siku co 5 min. Do tego pobolewa mnie brzuch jak na @, szczypią brodawki, kłuje w pipce, mam mega upławy i wstrętne samopoczucie....a przytyłam 7kg, nie wiem jak radzą sobie kobiety które tyją po 25. Ja chyba nie jestem stworzona do bycia w ciazy i nie piszcie że miałam co chciałam, chciałam owszem ale wiedziałąm, że na końcu jest tak mega cięzko...ahh gdyby faceci zachodzili w ciąze to później spaliby z siekiera w łóżku. Jezuu mam nadzieje, że to nastąpi lada chwila, już ten ból zniosę na porodówce Ach wiem, że temat niczego nie wnoszący ale jak 80% tematów tutaj a ja chciałam się wygadać...

Gość Gargantua + Pantagruel
w 21 miesiacu, jak na slonice przystało

Gość hienka 26
na szczęście nie jestem słonica a gdybym miała urodzić w 21 m-cu strzeliłabym sobie w łeb

Gość wredna baba tło
urodzisz kiedy przyjdzie na to czas

Gość hienka 26
wiem wiem...ale pocieszcie mnie i powiedzcie, że przy braku szyjki to już lada moment....

Gość hienka 26
oooooooooo!!! informuję, że urodziłam, ale dziecko jest czarne:( mąż sie obraził, wyzwał mnie od ladacznic bambusa