Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła mama!!!!!!!!

Dzisiaj siedziałam u chirurga z córeczką z rozciętą głową 4 h!!!!!!!

Polecane posty

Gość trrttr
akurat wiem ze NIGDY nie wypuscili by dziecka do domu po takich objawach co jej sie w nocy stalo.min na jedną dobe na obserwacji by ją zostawili a wiem o tym :) :)

No nie zostawili jej! Lekarz mówił,że boli ją bo to świeża rana . Dlatego nie mówcie mi,ze żaden lekarz by jej nie wupuścił,bo owszem wypuścił nas po zrobieniu wszystkich badań .

Gość to zloz skarge
bo to jest kARYGODNE! Zaden lekarz nie wypuscil by dziecka (DZIECKA szczegolnie!!) z takimi objawami. Napisz co to za szpital. Niech to bedzie przestroga dla innych matek! To jest zaniedbanie lekarza!

Gość to zloz skarge
I jeszcze: "W szpitalu porobili jej badania,rtg,ale nie ma wstrząsu mózgu ." RTG nie da odpowiedzi czy nastapil wstrzas mozgu! Po wymiotach, nastepujacych po uderzeniu w glowe, zachodzi bardzo duze prawdopodobienstwo wstrzasu mozgu i dziecko takie BEZAPELACYJNIE zostaje na OBSERWACJI w szpitalu. Albo sciemniasz albo podaj nazwe szpitala - dla przestrogi!

Szpital im Jana Pawła II w Elblągu . Miała rtg głowy,po to by zobaczyc,czy na skutek uderzenia nie zaszły jakieś zmiany . Po co miałabym Was kłamać,po co ? :O

Ale teraz już nic się nie dzieje,mała zjadła normalnie obiad i poszła dalej spać , zachowuje się normalnie .