Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona...

poznalam dzis faceta mojej kolezanki i tego nie rozumiem.

Polecane posty

Gość zniesmaczona...

od kilku tygodni probowalam sie spotkac z kolezanka,ktora po poznaniu swojego nowego faceta przestala miec czas na jakiekolwiek spotkania towarzyskie. szcezre myslalam,ze pewnie poznala jakiegos modela i sie z nim bzyka non -stop ,bo dziewczyna jest z natury lekko walnieta ;-) zaprosila mnie do siebie na kawe i plotki, przyszlam, pogadalysmy itd. az wkoncu wrocil z pracy jej ''ukochany''. bylam w szoku. ona ma 26 lat ,on - 42!!!! ubrany w stary ,niskiej jakosci garnitur , zszarzala ze starosci koszule- niby jest manadzerem w jakies formie logistycznej . mruknal pod nosem dzien dobry i sie zapytal co na obiad bo jest glodny. ona zaraz poleciala do kuchni i ogolnie obydwoje mnie calkowicie zignorowali -zaczeli gadac ze trzeba jutro na zakupy isc kupic ziemniaki itd. proszek sie skonczyl itd. :O stwierdzilam, ze nawjyzszy czas sie zmyc. nadal jestem w szoku -taka fajna dziewczyna a znalazla sobie cos takiego....:O

no wiesz, moze koles jest dusza towarzystwa tak naprawde i ma 100 innych fajnych cech, ale po pracy zmeczony lub humoru brak, wiec moglas odniesc wrazenie ze jest mrukiem. ale moze rzeczywiscie taki mrukowaty jest :P cos widocznie w nim widziala ,milosc jest slepa:P

Gość dfdfdfcf
on przynajmniej ma babke a Ty jestes dalej prukwo samotna

Gość tychy79
Prosze znalazła sie paniusia jedna co oceniasz kogoś po ubiorze a nie uczyli w szkole że nie szata zdobi człowieka ,chyba że braki w edukacji ,może i facet ma ubrania które nie sa na topie ale może i jest godnym człowiekiem a dla twojej kolezanki dobrym facetem więc może lepiej poznać kogos niz oceniać po jednym przypadkowym spotkaniu

a Ty nie wiesz autorko,że pozory mylą?może są szczęśliwi,jest dla niej dobry,szanuje ją itd.Ni no-najlepiej mieć modela,co da po pysku, nie pracuje,dać mu jeść i dupy mu dać...skoda słow.

Gość llllllalllla
niech Twoje zdziwienie,,,,opadnie;) pewnie to fasynacja finansowa.. a 26 l dziewczyna a facet 42 to ...bez sensu

a dlaczego bez sensu?gdzie jest gwarancja,ze ludzie w tym samym wieku beda tworzyc zwiazek z "sensem"?