Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kindern

Kto tak jak ja nie ogladal nigdy

Polecane posty

ani jednego odcinka programow typu: - taniec z gwiazdami - gwiazdy jezdza na lyzwach - you can dance -mam talent... itp? Chociaz nie, raz ogladalam fragment tzg, tanczyl Pudzian i wygladal jak jebniety pingwin :D Ciekawa jestem, czy jest jeszcze ktos, kto nie oglada tego typu rzeczy?

Gość a ja tak:
taniec z gwiazdami - ani jednego o modelkach - ani jednego mam talent - 2 sezony oglądałam i dziś właśnie włączyłam i leci - tylko talentów tam nie widzę :-) fragment must coś tam music kilka fragmentów tańca na lodzie fragment voice coś tam Poland you can dance - zawsze myślałam, że to taniec z gwiazdami :-) - nie oglądałam więcej grzechów nie pamiętam

Gość a ja tak:
do Anke - jesteś na mistrzach - ale nie mam dokładnego linku, rano widziałam :-)

Gość JoAnnaMaj
nie mam tvn - dlatego widziałam tylko łyżwy - a resztę you tubowo

bo ten kto jest strongmenem nie nadaje się do tańca na lodzie, chcieli skopiować program z tvn-u "taniec z dupami"

Gość llllllalllla
nie jestes sama,od jakiegos czasu rzadko ogladam tv

To niemożliwe, nigdy w życiu nie powiedziałam nic śmiesznego.

nie ogladalam nigdy 2 pierwszych pozycji, 2 nastepne ogladalam - ale juz tlumacze dlaczego. Ogladalam tylko pierwsze odcinki - to jest castingi, bo w zyciu sie tak nie usmialam jak z tych ciot co mysla ze maja talent albo co mysla ze potrafia tanczyc:):):)

WICTOR-ia - co to za nowa moda na te foty z Auschwitza? Juz gdzies niedawno cos podobnego widzialam i nie moge sobie przypomniec gdzie..