Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaasoniaaa

jak wygląda wasze zycie po porodzie? jak spędzacie czas z męzem?

Polecane posty

Gość aaaaaasoniaaa

jak wyglada wasze zycie po porodzie? jak sie wam uklada z męzem? jak wyglada wasza codziennosc? chodzicie same na zakupy czy razem? jak spedzacie wolny czas? czy mąz ma jakies fajne pomysly? jakie? macie jakis znajomych? organizujecie sobie jakos fajnie czas...? oboje sie zajmujecie dzieckiem?

Gość tak jak przed porodem
tyle że dodatkowo opiekujemy się dzieckiem

Gość manimanimaniaak
nie mam juz meza.

Jak wyglda? Tak samo jak i przed tylko mamy troszke mniej czasu . Ale jak dzieci wieczorekim zasna to my wtedy mamy czas dla siebie. :) Chodzimy razem na zakupy w niedziele bo maz w tyg nie ma czasu ale jak mi czegos braknie to kupi po droidze z pracy . Czas wolny lubimy spedzc razem sporadycznie gdzies wychodzimy bo po prostu nie lubimy imprez a wolimy spedzac ten czas razem.

Gość w sumie
to zmieniły się 2 rzeczy 1. czas - doba ma za mało godzin:) 2. pożądanie mojego męża znacznie wzrosło;) sama się zastanawiam co na to wpłynęło:) a jeżeli chodzi o wyjścia czy wspólne spędzanie czasu to w tym temacie bez zmian (pod warunkiem że któraś z babc ma akurat czas żeby zając się małą, a jeśli nie to zabieramy ją ze sobą lub organizujemy czas we trójkę)

Życie wygląda hmm zaskakująco- nigdy nie wiadomo co przyniesie dzień :P Róznie. Nigdzie nie ma rożowo, ale myślę, ze w skali od 1 do 10 gdzie 1 to koszmar a 10 raj na ziemi to tak z 8 mamy :P Nie jest źle, choć czasem bywa ostrzej :P (takie tam wymiany zdań :P) Codzienność wygląda mniej wiecej tak samo, ale dzieci (szczególnie jedno) dbają o to zebyśmy się nie nudzili i urozmaicają nam czas :P Na zakupy sama nie chodzę, głównie dlatego ze samotne zakupy mnie nie bawią. Albo chodzimy wszyscy i to raczej nie są zakupy, przynajmniej nie takie jak ja je widze, albo robie mezowi liste i on jezdzi, albo wykorzystujemy niecnie teściową i jedziemy na "dużo tanio tesco" jak już dzieci spia, a babcia ogląda TVN 24. Czasem gdzies ide z siostrą czy znajomą, ale ostatnio rzadko bo choc wierze w meza to jak go zostawiam samego z calym stadkiem to czuje lekki niepokój. Wolny czas to znaczy taki bez dzieci? To spedzamy ogladając tv, albo robiąc zakupy, albo hmm oo czasem chodzimy do kina :D A taki rodzinny czas to juz fajniej bo to jakies wycieczki, wyprawy male i duze, spacery, festyny, odwiedzinki u rodzinki, albo wspólne porządkowanie ogródka, grill czy takie tam Ciekawe pomysly mojego męza? hmm zazwyczaj ja wszystko planuje, a on sie zgadza ;) On planuje tylko rocznice, urodziny i takie inne i zazwyczaj konczy sie to wyjsciem do kina i romantycznym, wyszukanym prezentem jak np kubek z napisem I love you na walentynki :D:D:D Tak. Jeśli chodzi o zajmowanie sie dziecmi to akurat nie mogę o F. zlego slowa powiedzieć. Od samego początku jako tatuś sprawdza się w 300%. Co prawda zawsze mogę stwierdzić ze ja coś tam robie lepiej... ale po co ;) Od kiedy przestalam zwracać uwagę na drobne szczególy dużo latwiej nam się żyje :) Co do znajomych to mamy, ale raczej jestesmy takimi "typami" ze trzymamy sie glównie z rodziną (a rodzina liczna więc jest z kim się trzymać) i w swoim gronie spędzamy czas. Ze znajomymi rzadziej, ale też czasem wpadają jakieś kolezanki z dzieciakami.

Gość odpowiem ci na pomaranczowo
jak wyglada wasze zycie po porodzie? zupelnie inaczej :) nieprzewidywalne, zaskakujące jak sie wam uklada z męzem? nienajlepiej jak wyglada wasza codziennosc? chodzicie same na zakupy czy razem? raz chodze sama na zakupy a czasem wszyscy, codziennosc szara zwykla harowa co dnia praca dom dzieci spanie parca... jak spedzacie wolny czas? czy mąz ma jakies fajne pomysly? jakie? nie mam czasu wolnego macie jakis znajomych? organizujecie sobie jakos fajnie czas...? nie ammy znajomych bo nie mamy na nich czasu oboje sie zajmujecie dzieckiem? czasem oboje, zwykle ja i mamy ich dwoje :)