Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Kocham swojego kota i psa ale

Polecane posty

nie lubię obowiązków wobec nich, kupowanie im jedzenie, wyprowadzenie na spacer, zmiana kociej toalety to nie dla mnie, całe szczęście że tym zajmują się rodzice.

Ja mam 4 psy i każdym opiekuję się sama, czasem jak wyjeżdżam to pomaga mi mama.

Akurat te zwierzątka co ja mam to rodzice do domu przyprowadzili. Więc opieka nad nimi to nie dla mnie :)

Gość A K I M A
Mam 3 kicie ze schroniska Baaaaaaaaardzo je kocham i się nimi opiekuję

Aż przeraża mnie przyszły tydzień Mam na popołudnie i z rana będę musiał wyprowadzic psa na spacer bo tata będzie w Gdańsku a mama w pracy.

Gość ale czemu o tym tutaj piszesz
Akurat spacery to ja lubie. Ale np kupowania to tez nie. To o milosci czy jej braku nie swiadczy. Wazne, ze ma sie kto opiekowac. A Ty tylko kochaj ;)

Haadia ---> Wcale nie ;) Np jesli idzie o sprzatanie. Czasem sie zdarzyl jakis pawik. Nigdy zadnego nie sprzatnelam, bo mnie cofa. Robi to mama (tez majac odruchy wymiotne ale mniejsze). To czy sie sprzata po psieku nie swiadczy o sile uczucia ;)

ale czemu o tym tutaj piszesz pewnie u Ciebie jest to samo. Jak kogos kochasz to się nim opiekujesz... brak opieki - ok, ale żeby przerażał spacer z "ukochanym" psem??

spadam, bo jestem zmęczona na maxa, zajmijcie się zwierzakami, papa🖐️

Moje zwierzątka mają wszystko zapewnione, pewnie kiedyś tak samo jak zrobiłbym z dziecmi jeśli bym je miał.

No wlasnie - jak opieka jest zapewniona i nie trzeba podcierac tylka to wystarczy kochac, a wtedy to podtarcie tylka przeraza ;) Poza tym na spacer to sie fajnie wychodzi w taki dzien jak dzis ale czasem to nawet moj pies nie chce isc :D Poza tym niby swojego faceta tez sie kocha. A pewnie zadna z Was by nie chciala mu tylka podcierac, w razie czego :P

ale nie w celach leczniczych :P

Gość well babe
no widzisz, bejbe, prawdziwa miłość zakłada podcieranie tyłka w razie czego również... jak dorośniesz to zrozumiesz

Gość Aleysandtfra
No właśnie... Prawdziwa miłość jest w zdrowiu i chorobie. I czasem polega właśnie na podcieraniu tyłka.

Gość Aleysandtfra
No właśnie... Prawdziwa miłość jest w zdrowiu i chorobie. I czasem polega właśnie na podcieraniu tyłka.

Jestem juz dorosla i wiem, ze milosc nie polega na podcieraniu tylka. Podcieranie tylka to jedynie przykry obowiazek.