Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omega b6

czy to normalne...

Polecane posty

Gość omega b6

dziś mój narzeczony pomagał komuś ze swojej rodziny w pewnych pracach budowlanych,razem pracowało ich czterech. Więc ten kuzyn ma żonę która cały dzień siedziała w domu z 1,5 rocznym dzieckiem a tym biednym facetom na fajrant dała 8 kawałków odgrzanej w mikrofali kiełbasy i tak mnie to zastanawia że chyba to dziwne,albo ja jakaś głupia jestem. Bo ja to bym zaraz z obiadem i kawą biegała tym bardziej że pracowali cały dzień za darmo. Wydaje mi się czy leń z niej totalny?

Gość ilona 2233
up

"siedziała w domu z 1,5 rocznym dzieckiem" moze nie masz dzieci czy malego rodzenstwa i nie wiesz co to oznacza ;)

Gość omega b6
mam,dwie córki 6 i 3 lata, i w takich sytuacjach zawsze dbam o osoby które mi pomagają

ale przeciez jej corka nie musi byc taka sama jak Twoje dzieci. Ja mam mlodszego brata i moja mama tez nie ma ani chwili spokoju z nim bo jest wariatem. I czasami nie ma czasu nawet pojsc do toalety a co dopiero gotowac obiadki. Co nie oznacza, ze tak jest codziennie ale bywaja takie dni w zyciu niesfornych dzieci, albo kiedy np dziecko jest chore tez pochlania caly czas.

Gość omega b6
ale ja tam pózniej byłam i przez około 3 godz dziecko razem z mamą siedziało na dworzu, i wierz mi że nie jest takim dzieckiem co nie chce od nogi odejść bawiło się ze mną długi czas a mama siedziała i się patrzyła jak prace idą do przodu

Ehhh wiesz ja nie oceniam ludzi pochopnie i zawsze sie staram zastanowic nad tym jakie byly powody pewnych zachowan jednak czasami pewne rzeczy sa po prostu kwestia kultury i dobrego wychowania lub ich braku ;)

Gość omega b6
no właśnie jakoś pojąć tego nie mogę,że tak można. Tym bardziej że on po pracy jeszcze kawę robił,a ona nadal nic,ale masz rację pewnych zachowań lepiej nie oceniać