Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale obciachhh hahaha

jenifer znowu oszukala

Polecane posty

Gość ale obciachhh hahaha

przy wymiance hahaha kur... jak to jest 80 tys i nie stac ja na bluzkę??? hahahaha

Przeważnie ci co mają dużo forsy stają się chytrymi.Taka brzydka cecha ich dopada.:O

dawno temu jak jeszcze bylam piekna i mloda pracowalam jako au-pair u bogatej niemieckiej rodziny. koles byl wlascicielem i hirurgiem duzej kliniki plastycznej, kobita miala swoja firme a mieso kupowali w supermarkecie - mielone z przeceny, dzien po terminie uzycia - 1 euro za tacke :)

Gość rozztanczoonaaa
Ona kasy nigdy nie miala i miec nie bedzie. To ze facet jej ma...i ja sponsoruje to chyba wszyscy wiedza a ta durna cipa jeszcze sie tym ofiszuje..szkoda ze nie wie co jej misio mowi ...poza domem..i szkoda ze nie zna tej stoeny ktora chowa przed nia...

Gość stryjeczna siostra szwagra
Zdz może by tak słownik ortograficzny w rękę i coś na mózg?

Gość zabfnaakuqlaaaa
puzniej zezarli sznycle, i mieli sraczke wszyscy bo to mieso bylo epsute,dlatego na przecenie

Gość fdlkhdlkj
a kogo to?? durna cioto? nie o tym mowa:D

Gość do zżd
to znajdź jakiegoś wolnego niemcura- najlepiej HIRURGA- i się chajtaj. też będziesz miała saaba w garażu xD

Gość zabfnaakuqlaaaa
wie so??

Gość zabfnaakuqlaaaa
zawsze chcialam mieszkac w deutschalnd :D

Gość Sarkoyeva
Następna co nie ma własnego życia i wiecznie przesiaduje na kafe, zdz podaj rękę prezesowi pasujecie do siebie nudziarze... Może HIRURG wam zooperuje mózgi?

no nikt mi nie musial, siedzialam tam 2 lata.. tragedia zeby tam znalezc kogos sympatycznego. sam kraj mi sie podoba, budynki, sklepy, architektura i parki. ps. juz mowilam nieraz ale powtorze ze ortografie przecinki polsie znaki oraz duze litery mam w dupie :)

Gość JuZiA AiZuJ
Mieszkam w Niemczech od 7 lat i jakoś nie zauważyłam strasznej unfreundlichkeit... Nie wiem co wymyslasz ;)

Gość Sarkoyeva
Moja ma się dobrze ale patrząc na głupoty które piszesz i kogo popierasz po prostu się martwię ;)

Gość zabfnaakuqlaaaa
Das ist nicht wahr.Ich arbeitete dort fur 7 jahre...i mysle ze zalezy od twojego podejscia do ludzi. kraj jest inny niz polska,inny niz uk..zapewne duzo czysciej tam, i ciezej o prace,a zycie nie jest takie proste.Mzoe dlatego ci nie pasuje:D

Gość Sarkoyeva
To jestes tam 7 lat i sie nic a nic języka nie nauczylas? Jak można walić takie byki zabfna

nie wiem, moze mi sie po prostu nie poszczescilo, bardzo trudno bylo o jakikolwiek kontakt, a moze to berlin taki byl. poza tym nie bylam taka zwykla au-pair bo tam z nimi nie mieszkalam, ale mieszkalam w takiej bogatszej dzielnicy, ci ludzie strasznie zamknieci w sobie byli. a to bylo za czasow kiedy bylo ciezko o wize, wiec z ta praca to tez nie taka prosta sprawa byla, wiadomo.

Gość zabfnaakuqlaaaa
pracowalam tam!!! nie chodzilam do szkoly!! znbam jezyk wystarczajaco na tyl ile potrzebowalam w mowi i pisaniu..nie tobie to oceniac! :D:D