Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale obciachhh hahaha

jenifer znowu oszukala

Polecane posty

Gość zabfnaakuqlaaaa
buhaha:D

Gość JuZiA AiZuJ
Ja tez nie chodziłam do szkoły tylko pracowałam ale mimo to sie języka nauczyłam, a z tego co napisalas to ty nie umiesz słowa poprawnie napisać... "wie so" i "Ich arbeitete dort fr 7 jahre" sorry zenada

Gość Sarkoyeva
Same żale tu siedzą ta nie umie słowa sklecic po niemiecku a robi z siebie niemke a druga nie ma swego życia i pisze durnoty na kafe ;

Gość Janek z NRD
Zdż no niestety jak same głąby na tej kafeterii siedzą co nie umieją zdania prostego w języku ojczystym sklecic to trzeba ich oswiecic ;) co to w tych szkołach teraz uczą... Dajcie spokój z pisaniem jak nawet w wordzie wam się nie chce sprawdzic

Gość Sarkoyeva
:) najważniejsze ze ci ulzylo ;)

Gość zabfnaakuqlaaaa
:D:D :D, ja tam nikogo nie udaje,nie mam takiej potrzeby. skoro zrozumialas znaczy ze nie jestes,az taka durna! nie mam zamiaru zdawac przed nikim egzaminu z jezyka pisanego czy mowionego.

Gość Sarkoyeva
Zaliczylas zonka dziś czy jak? ;)

no nie ma co oszczedzac, tym bardziej na jakosci.. no ale to ich sprawa. ciekawe czy sie rzeczywiscie zmienilo w niemczech. niby takie kosmopolityczne panstwo, wogole berlin powinien byc takim otwartym goscinnym miastem a mam wrazenie ze jest wlasnie odwrotnie. chociaz mam zamiar sie wkrotce wybrac z wizyta, ale turystycznie tylko zeby odswiezyc pamiec :)