Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaxxxx

Mój narzeczony nie chce dzieci w ogóle nie chce o tym myslec :(

Polecane posty

Gość Onaxxxx

Ja kocham miec pragne... a On nawet nie chce o dzieciach myslec ciagle mowi ze nie jest gotowy a ma 23 lata... :(

Gość kobiety z kafeterii
bo wiesz my laski tez tak mamy ze najpierw kradniemy kutasy a pozniej do cipek chowamy

Gość wyluzuj dziewczyno
chłopak w jego wieku to dzieciak, oni potrzebują więcej czasu niż kobiety by do pewnych rzeczy dojrzeć

Gość ollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ktoś wyzej ma racę: wyluzuj! A jak masz wściek macicy, to zmien faceta na starszego (znacznie po 30tce) i znim miej dziecko - tacy w większości dopuszczają do swej świadomości mozliwość posiadania potomstwa. A tamtemu 23-letniemu biedakowi daj spokój :)

Gość nie dziwię mu się
Pewnie przyjdzie czas, że będzie chciał dzieci, ale teraz jeszcze ma czas i w sumie mu się nie dziwię. 23 lata na faceta to wcale nie tak dużo. Optymalny wiek na zakładanie rodziny dla mężczyzny (moim zdaniem) to 27-28 lat. I piszę to jako kobieta.

Gość purpurowa32
znajdz mi 23-latka ktory chce miec dzieci:D:D:D za 10 lat pewnie mu sie zachce:)

hm są faceci co w tym wieku pragną a sa co nie marzą jeszcze i musisz to uszanować może mu sie zmieni za rok może dwa a może 5

Gość eee aaa eee aaa
Myszka, tępaku...słyszałas kiedys o przecinkach?

Gość 23 lata to dziecko a nie facet
:o a już na pewno nie ktoś gotowy na dziecko.. co on może temu dziecku dać, skończył studia i ma dobrą pracę? własne mieszkanie a nie wynajmowaną klitkę? Głupia jesteś, szukaj starszego faceta jak cię swędzi

Gość Wrrrrrr......
Nie musi mieć koniecznie studiów, ale żeby chociaż był odpowiedzialny i zaradny i faktycznie, żeby umiał dziecku dać przynajmniej podstawy bytu... Mój mąż ma 23lata, ma dobrą pracę, nieźle zarabia i cieszy się okrutnie, że będzie tatusiem. Może nawet bardziej niż ja... Znam też sporo wpadkowiczów, którzy MUSIELI dorosnąć jeszcze wcześniej i stali się tatusiami pełną gębą. ;) Ale to wszystko zależy od wychowania, które było stosowane względem przyszłego taty. Jeśli wpojono mu, że rodzina, dzieci, to jedne z podstawowych wartości, to w końcu dorośnie do tej roli. Jeśli jednak wychowywano go bezstresowo, bez odpowiedzialności za drugiego człowieka...wtedy na pewno nie będzie z niego dobry tata, a nawet mąż.....

Gość frodo11111
ja mam 28 lat i tez absolutnie nie chcę mieć dzieci