Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie,nie wiem co mam zrobi

załłamana

Polecane posty

Mąż mojej siostry ją bije. Tzn wiem że uderzył ją 2 razy, bo mi to powiedziała, raz jak wzięla mu pieniądze z konta, a drugi po pijaku za to że nie chciała się z nim kochać. A dziś mama mi powiedziała, że nie wie czy w piątek nie uderzył mojej siostry, bo się strasznie kłócili i nawet wziął jej telefon. Wcześniej jak rozmawiałam z siostrą to miała w planach zadzwonić na policje jak on to jeszcze raz zrobi, bo tak to nie ma szans wygrać sprawy rozwodowej. Nie wiem co mam zrobić, jestem wściekła i jednocześnie załamałam się słysząc o tym telefonie. Zaznaczam że nie jestem pewna czy ją uderzył w piątek, ale skurwysyn z niego z tym telefonem!!!!!!!!!!!! Napiszcie czy ja jako siostra moge coś zrobić? Jak by była taka sytuacja jeszcze raz to wiedząc że siostra nie mając telefonu, ja mogłabym zadzwonić na policje. Dodam że tamte 2 razy były w odstępach około 6 miesięcy. Prosze pomóżcie, chce jej pomóc, a nie wiem jak.

Gość to moze,,,
jak to nie wiesz jak idź na policję

bez zgody bitej chyba nie moge, a siostra nie miała robionej obdukcji, a ja świadkiem nie byłam, więc nie wiem czy tak można zglosić jak nic np przez 4 miesiące się nie działa. Ponadto szwagier pracuje w mundurówce, więc nie będzie to takie łatwe i widocznie się pilnuje z tym telefonem, bo wie że jak policja przyjedzie to on leci z pracy. Nie wiem jak to napisać ale moja siostra nie miała żadnych siniaków a ni nic, sama powiedziała że to było z otwartej dłoni 2 - 3 uderzenia i nie miała żadnych śladów.

Naprawde nie orjentuje się w tych sprawach, czy są tu może jacyś policjanci albo prawnicy znający się w tych sprawach.