Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomme

internet i maz

Polecane posty

moj maz codziennie ,bez wyjatku siedzi przy kompie do drugiej,trzeciej a nawet do rana,co dzien!nie widzi w tym nic zlego,mnie to doprowadza do szzzzalu!po pierwsze brak mi meza,wspolnego zasypiania,rozmow,2-budzi sie w poludnie,zawala wiele obowiazkow,mamy firme,3-co on robi przy kompie?mnie do glowy przychodzi tylko jedna mysl,randkuje!przede mna ukrywa swoja skrzynke mail.juz nie mam na niego sily,niby mowi ze kocha,ale tak sie nie da zyc,mamy rodzine ,dziecko.nasze rozmowy ograniczaja sie tylko do biznesu i to wszystko.maz nie widzi nic zlego w tym co robi...dajci mi jakas rade ,co robic...

Gość xghdd
nastepna obudziła się ,że małżeństwo to głupota

Gość 45678977
Jeszcze do początku września miałam to samo. Dzień w dzień do 3-4 w nocy grał w WoWa. Weekendy do rana, a potem spał do 16. Wreszcie mi się ulało, powiedziałam, że to koniec (mówiłam tak już wcześniej) i się wyprowadzam - znalazłam i umówiłam mieszkanie do wynajęcia. Po kilku rozmowach doszliśmy do kompromisu. Ponieważ ja pracuję na popołudnia i częst w weekendy, to może grać dopóki mnie nie ma. Jak wracam gra ma być wyłączana. I chodzimy razem spać. Póki co działa - ale to dopiero tydzień. Niemniej zapowiedziałam, że więcej do tematu nie będę wracać, po prostu pakuję manatki i się wynoszę. Acha, jesteśmy razem 12 lat. Powodzenia. Ale musisz porozmawiać i postawić ultimatum. Albo albo. Niestety licz się też z tym, że nie wybierze Ciebie.

dodam,ze codziennie zapewnia mnie o swojej milosci,tak jakby sam siebie chcial przekonac,zaczynam watpic..

Gość mikamikaaaaa
"dlaczego mężczyzni kochają zołzy" to jedna wielka ściema, a sztuczki podane w tej książce tak naprawdę działają tylko na facetów-debilów, a nie na inteligentnych mężczyzn moim zdaniem Twój mąż po 1) uzależnił się od internetu po 2) faktycznie coś tak musi być... wiem, że to nieładnie, ale może w nocy, jak będzie siedział, zakradnij się po cichu do pokoju i zerknij tak by nie widział - co tam na jego monitorze jest.. poza tym może zobacz historię przeglądania? może jej nie usuwa? no nie wiem... trzeba by było znaleźć źródło i przyczynę jego nocnych posiedzeń...

maz jest bardzo silna osobowoscia,ja przy nim wlascimie bez szans,ale taka osoba jak ja tez ma dosyc takiego zycia,jestesmy razem 9 lat,wczesniej bylo ok,dopoki sie corka nie urodzila...

juz robilam takie podchody,zawsze wszystko wylacza,a historie kasuje...

Gość xghdd
posłuchaj facet odwalił swoja robotę i szuka wrażeń albo już znalazł

Gość mikamikaaaaa
no możliwe, że on też w coś gra, czyta coś ale żeby tak długo.. ja nie mam nic przeciw jak mój mąż sobie zagra w coś, ale gdyby do 3-4 nad ranem codziennie siedział z powodu pierdół - bo nie wiem,jakby miał mase pracy, jakiś ważny projekt, to ok - rozumiem to bym chyba postawiła ultimatum

Gość mikamikaaaaa
wiesz, jeśli on wyłącza, kasuje historię.. to hmmm nie wróży to dobrze ja bym powiedziała, że odchodzę, chociażby aby go nastraszyć, zmusić do myślenia powiedz mu, że nie jesteś idiotką i widząc, że siedzi do 3 nad ranem, kasuje historie i wyłącza szybko gdy wchodzisz do pokoju- nie nabierze Cie, że nic takiego nie robi i dodaj, że odchodzisz i ma się wyprowadzić z domu (bo chyba nie bedziesz Ty się wyprowadzać, niech on wypieprza, spakowałabym go ładnie i powiedziała BYE)

Gość xghdd
no i co ? będziesz się łudzić ,że gra ? a może czyta o polityce albo inne bzdety? poczytaj sobie wpisy koleżanek o romansach z żonatymi poznanymi w necie :-D kobieto zejdż na ziemie i dostosuj się bo nic nie zrobisz

Gość mikamikaaaaa
jest też drugi sposób całkiem inny wzbudzić w nim zazdrość i pokazać, że masz go gdzieś np. idę na spacer - i seksownie ubrana, pięknie uczesana wyjdź z domu nie musi wiedzieć gdzie idziesz idę do kina, idę do kawiarnia z koleżankami - jak zapyta jakimi, którymi - ach i tak nie znasz idę na spacer- a Ty sobie posiedz przy komputerze jak będzie chciał buziaka, przytulasa, seksu - mów, że jakoś nie masz ochoty, pokaż mu, że Ci się nie podoba to powinno zadziałać a jak będzie pytał czemu go odtrącasz to powiedz, że no minęło troche od ślubu, zmienił się, nie jest już tym samym atrakcyjnym facetem, że nie kręci Cię koleś, którego jedyną ambicją jest siedzenie do nocy na necie i pisanie z babkami, że po prostu już Ci nie zależy musi wiedzieć, że wiesz, że flirtuje z babami, że przez to Ci się przestał podobać zobaczysz.. zadziała na bank

nawet nie ma miedzy nami seksu,no bo postawilam ultimatum,albo do 24 stej jestes w lozku,albo zapomnij ze cos bedzie...i myslicie,ze to go wzruszylo?

Gość mikamikaaaaa
acha jak powie Ci że Cię kocha albo zapyta czy Ty kochasz jego powiedz mu, że chyba już go nie kochasz i nie wierzysz mu, że on Cię kocha, bo łamie Ci serce pisaniem z babkami i robieniem z Ciebie idiotki, która jest naiwna i by tego nie zauważyła powiedz, że chyba Ci już nie zależy i że jeśli chce pisać z innymi to niech pisze że Tobie też w sumie przyda się jakaś odmiana

Gość mikamikaaaaa
a jak pytasz co robi przy komputerze? to co odpowiada? może zainstaluj na kompie jakiegoś szpiega?

Gość xghdd
mika ci dobrze radzi jeżeli nie wzbudzisz w nim zazdrości tzn ,że możesz zacząć sie bawić tak jak on,przynajmniej coś z tego będziesz miała

Gość mikamikaaaaa
możesz też najbardziej znane portale przeszukać wg kategori miasto, wiek, mężczyzna i może go znajdziesz jesli dał fotke.. będziesz miała dowod

a tak wogole to mieszkam za granica i w miescie gdzie mieszkam, nie mam przyjaciol,mam w polsce;casami mam ochote wszystko rzuci i jechac do rodzinnego domu ale to nie jest takie proste;corka uczy sie ,chodzi na zajecia muzyczne,balet;nie chcem niszczyc jej mozlowosci,ktorych ja nie mialam

Gość mikamikaaaaa
tymbardziej wyszukaj w tych portalach jego profilu, bo z Twojego miasta - jeśli mieszkasz za granicą, nie będzie ich wiele...

co do internetu to za bardzo nie znam sie na tym,po raz pierwszy zasiadlam do forum i pisze o swoich rozterkach;rodzina nic nie wie,moze troche mi i wstyd...

Gość mikamikaaaaa
odrzuć go całkiem, pokaż, że jesteś myślami zupełnie gdzie indziej, zacznij wychodzić, stroić się, nowa fryzura, super ciuchy itd niech ma wrażenie, że stroisz się dla kogoś innego

Gość Bessondo
To bierz krzesło, siadaj obok niego i patrz, co pisze i co robi na kompie. tego nie może Ci zabronić. ;)

i myslisz ,ze moja odmiana spowoduje troche zazdrosci?sama nie wiem,czy go kocham,ale nie wiem jak to bedzie z dzieckiem,gdzy odejde,corka kocha meza,mimo,ze nie poswieca jej wiele czasu,ba nawet nie chcial,by sie urodzila,super,co?

Gość żonaty 1983
WoW to zycie, ale co wy mozecie o tym wiedziec. Ta gra jest zarezerwowana wylacznie dla prawdziwych mezczyzn i tylko oni tam sie licza 🖐️

ale gdyby kobiety nie rodzily synow,nie bylo by i tych jak mowisz prawdziwych mezczyzn

Gość żonaty 1983
To tez prawda, dlatego do wszystkiego trzeba podchodzic z rozsadkiem 🖐️