Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quizz

Za jakie perfumy zebrałyście najwięcej komplementów ?

Polecane posty

Gość zamierzam głosować na
Euphoria Ck Serge Lutens

Gość poznaniaraaa24
Midnight Poison CD

Gość gorąca blondi 88
Alien, Euphoria,Promesse :-)

Gość Twoja dziewczyna 23
Escada marine groove

Gość yes and no
Maybe Baby > Benefit Stella > Stella Mc Cartney Agent Provocateur for Women

Gość nocna zjawaa
Itislove Salvador Dali

Gość to nie karm
Mężczyznom podobają się zwłaszcza: amor amor cacharel, lacoste pour femme,gucci envy me.

Gość to nie karm
i jeszcze chance chanel

Gość to nie karm
i jeszcze chance chanel

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć w ogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy !!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość merce
Lolita Lempicka niezastąpiobne id kilku lat.

Gość ciekawe....ee
a mnie kilku facetow zaczepilo jak mialam tommy girl... dodam, ze dobrych pare lat temu

Gość linda-ewangelista
Playboy Play it Sexy

Gość jadore Diora
,,,

Gość gość
Najwięcej komplementów zyskałam za Lancome - La Vie est Belle. Kupuję odpowiednik tych perfum na galeriazapachow.pl i są rewelacyjne co pokazują też komentarze z mojego otoczenia :)

Gość gość
Za Versace-Crystal Noir i Carolina Herrera-Good Girl na pewno, ale za Armani-Si oraz Lancome-La Vie est Belle również usłyszałam wiele miłych opinii. Moim zdaniem istotne jest abyśmy same dobrze czuły się w danych perfumach ;) Ze względu na ceny oryginalnych oraz to, że lubię zmieniać perfumy w zależności od humoru czy okazji zamawiam je na zapachowiec.pl. Są trwałe i pięknie pachną, nigdy się na nich nie zawiodłam :)