Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

pytanie do fryzjerek, osob znajacych sie na wlosach

Polecane posty

Gość she24

od roku farbuje wlosy szamponem koloryzujacym w odcieniu czekoladowy brąz z joanny, on jednak tylko z uplywem czasu troszeczke sie rozjasnia, nie schodzi calkowicie. Chcę miec nadal taki kolor wlosow, jednak moze mam przejsc na stala farbe w odcieniu czekoladowego brazu? moze wyjsc ciemna czekolada, bo podobaja mi sie czarne wlosy, jednak na samą czern bym sie nie zdecydwala. Czy polecacie mi jakas sprawdona farbe?

Gość deefty
Decoral jest najlepszy

Jeżeli nie chcesz mieć ZA ciemnych, to wybieraj farby w odcieniu jasny brąz - farba zawsze wychodzi ciemniejsza niż z opisu ;) Ja farbuję z Castinga taką w piance, jest fantastyczna, na moich włosach trzyma się długo (2 miesiące), tylko lekko się kolor rozjaśnia pod sam koniec. Kolorem 60 - jasny naturalny brąz, i wychodzi ciemny brąz :) 60 jest fajna bo farby z końcówką 0 nie mają rudej poświaty, a mi zależało właśnie na brązie-brązie, bez czerwieni i rudości. Tutaj masz pokazany swatch jak wychodzi kolor na włosach :) http://simplyawoman86.blogspot.com/2011/02/loreal-sublime-mousse-by-casting.html Każda farba się po jakimś czasie rozjaśnia ;) Z każdym myciem troszkę jaśniejsza się robi.