Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marineczka zwana Jessica

Czy jak wchodze do salonu to powinnam mowic "Dzien dobry" fryzjerce? A sklepowej

Polecane posty

Gość Marineczka zwana Jessica

jak wchodze do sklepu? Czy to ona powinna powiedziec pierwsza? Czy powinnam jej odpowiedziec jezeli wiem ze jestem lepsza niz one?

Haha, niezła zasada - ten kto pierwszy powie dzień dobry ten lepszy :O. Głupota. Ja mimo że jestem wysoko postawioną osobą, nie wywyższam się nad wszystkimi. Dzień dobry najczęściej, wręcz zawsze mówie pierwsza. Korona mi z głowy nie spadła..

powinnaś przede wszystkim przed wizytą w sklepie zaaplikować sobie w odbyt osikowy kołek fi 70 aby jeszcze bardziej uwidocznić swoją lepszość

Gość groszek25
ekspedientka powinna powiedziec pierwsza do klienta ale wiadomo jak jest

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaAaaav
ekspedientka powinna pierwsza powiedzieć jebnąc fikołka i dygnąc. tak samo jak wchodzicie do urzędu to urzędnik też powinien jebnąc fikołka i pocalować was w dupe. hehe

Gość bnmnb
wysoko postawioną osobą :-D JA PIERDOLE jaki zjebany mózg chyba jak na dachu stojisz ,wysoko postawina ciemnoto i nałogowa kafeterianko

Gość tęsknie do lepszego życia
chyba to już powinien każdy wiedzieć, że dzień dobry mówi ta osoba co wchodzi do pomieszczenia :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaAaaav
"chyba to już powinien każdy wiedzieć, że dzień dobry mówi ta osoba co wchodzi do pomieszczenia " ale buraki muszą sie dowartosciować i udawać kogoś kim nie są.

Gość WYSOKO POSTAWIONA OSOBA
zadlawilam sie kanapka

nawet jak jedziesz pociągem i jest przedziałowy nie wyobrażam sobie wejść do środka bez powiedzenia dzień dobry i jak wysiadam do widzenia

Gość huhuhu77777
nawet jak jedziesz pociągem i jest przedziałowy nie wyobrażam sobie wejść do środka bez powiedzenia dzień dobry i jak wysiadam do widzenia a jak w przedziale będą same sklepowe???

jeszcze nikt nie ma rentgena w oczach i nie wie jakie zawodyy wykonują poszczególne osoby :P mogą nawet jechać oborowi i tak powiem pierwsza dzień dobry :)

Gość huhuhu77777
spoko to taki zart głupie pytanie bo głupi temat ;) ja też mowię pierwsza