Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisiuniaa

pewien chlopak niechce mi dac spokoju i zaczynam sie bac

Polecane posty

Gość cisiuniaa

pracuje w sklepie i przychodzi taki klient ktory ciagle przyłazi i prosi o numer telefonu,ostatnio zostawil reszte pod warunkiem,ze mam do niego zadzwonic reszte mu oddalam na ansteony dzien,pozniej zdobyl moj numer telefonu powiedzial,ze wie gdzie mieszkam bo powiedzial moj adres,date urodzenia wszystko i przyznal sie,ze kolega policjant mu sprawdzil moje dane:( zaczynam sie bac... nawet nie wiem jak to wszystko udowodnic:(

Gość ptasiek nastroszony
pewnie jakis pis iak w ramach polityki pro rodzinnej sie Ciebie uczepil

powiedz, żeby się odwalił, bo Twój kolega to komendant (dowiedz się najpierw nazwisko komendanta, potem mu po wiedz, że jakiś tam kowalski) i jeśli się nie odczepi pójdziesz na policję i jeszcze kolega, który mu udostępnił dane dostanie po dupie, bo nie ma prawa udzielać takich informacji

Gość cisiuniaa
ale psychole chodza po tym swiecie:(boje sie teraz nawet wyjsc z domu bo mysle,ze mnie obserwuje... jestem znerwicowana od jakiegos czasu bo ciagle mysle o tym:(

Każdy kto sprawdza czyjeś dane musi wpisać swój numer, kumpel tego zboka też musiał, więc wystarczy że powiadomisz o tym fakcie policję i kolega policjant będzie miał cieplutko :p

Gość cisiuniaa
aniołek w kropki..naprawde tak trzeba jestes tego pewny??

Gość cisiuniaa
i tam bedzie,ze on sprawdzal moje dane?a nie da sie tego skasowac??

Jestem pewna :) brat mojej koleżanki jest policjantem i chciałyśmy kiedyś żeby sprawdził nam gdzie ktoś mieszka i mówił że nie może bo gdyby się wydało że kogoś sprawdzał prywatnie bez powodu mógłby mieć kłopoty.

Gość u88
może chce Cię zgwałcić...?

Myślę, że na razie chce sie zacząć spotykać, do gwałtu nie byłby mu potrzebny adres. W każdym razie na miejscu autorki powiedziałabym o tym komuś i temu gościowi też powiedziałabym że ktoś o tym wie i że jeśli coś zrobi to będzie od razu wiadomo że to on.

Gość chodzacy za cisiuniaa
no dobra przyznaje chce zaliczyc cie w kakao