Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reetretre

Brzydko go nazywają w szkole

Polecane posty

Gość reetretre

Co zrobic aby przestali wyzywac mojego syna, Poszedl do 1 klasy podts. .Nazywa sie Alan a pare "kolegow" z klasy zaczelo przezywac Anal i tak kazdy na niego wola a on placze, czuje sie upokorzony.Jak odbieralam syna i zworcilam jednemu chlopakowi uwage ,bo mnie nie zauwazyl i tak krzyknał na niego ,to tamten dzieciak ze to tylko zarty.No ale dziecko nadal jest osmieszane

Gość nie nie stracisz
i to są skutki wymyślnych imion, nikt nie pomyśli że to dla dziecka krzywda,

Gość tfgyuhji
to po jakiego huja go tak nazwałaś? Co za imię ja pierdolę.....

Gość yhym yhym
trzeba bylo nazwac dziecko tak, zeby sie nie musialo wstydzic w przyszlosci z powodu głupoty rodzicow...Alan,litosci:O imie jak dla małego debila:O

z tego co wiem to teraz tak własnie dzieci przezywaja dzieci o imieniu alan a to pierwsza klasa gdzie dzieci jeszcZe malo wiedza a juz wymyslily ech ... wiekszosc takich imion dzieciaki zmieniaja ... kolezanka ma problem bo jej corke amelie przezywaja - mela ... i pluja do tego wiec wspolczuje

Gość reetretre
No kurvaaa!1 mi sie nigdy nie kojarzylo imie Alan z Analem , skąd mialam wiedziec ze takie bencwealy jak te dzieci i wy beda miec takie skojarzenia?Dziecko dostalo urzedowo imie nie w Polsce jak juz cos ,zagranicy nikt takiego szumu nie robil nigdy

Gość yhym yhym
bencwały???? wez sie wiesniaro naucz pisac:O

Gość reetretre
imię jest pięknie moim zdaniem, nie musi wam sie podobac. Coreczka ma na imię Vajola i ładnie do niej mowia

Gość reetretre
nie mam ŻADNEJ CORKI, spadaj podszywie

Gość pewnie Waloja
:D:D:D:D:D:D:D::D

tobie sie nie kojarzylo ale dziciom sie kojarzy bo non stop slysze ze alany maja taki problem wystarczy jeden w szkole zeby raz ktos podlapal i wymyslil i leci potem po kolei ... takze nie chya nie poradzisz nic bo jak bedziesz zwracac uwage dzieciakom to bedzie mial tylko gorzej bo jak nie bedziesz widziec to beda go jeszcze bardziej przezywac:( dzieci tak maja z gruchych sie smieja rudych wyzywaja itd .. jak rodzicie nie nauczyli ze nie wolno dokuczac innym i sie wysmiewac to takie sa konsekwencje

Gość pewnie biedak...
chodzi do szkoly z dziecmi mamusiek kafeteryjnych. Prostych, wylewajacych jad i zolc, gdzie popadnie i na kogo popadnie. I tego uczacych swoje bachory (bo dziecmi trudno nazwac takie stwory). Prosta zasada - czlowiek kulturalny NIE WYSMIEWA sie z imienia innej osoby. To nie dzieci wpadaja na glupie pomysly, to rodzice ucza je zlych zachowan. A jezeli nie ucza, to reaguja momentalnie na chamskie odzywki u wlasnych dzieci. PS: Nie mam syna i nie ma on imienia Alan :D

Gość haahahahahahahahaha
do pewnie biedak...tępa kurwo, jak sie dziecku daje imie to mozna sie zastanowic jak wprzyszlosci beda na niego wolac:O na ciebie pewnie wolali głupia szmata!!!

dokładnie racja - mimo wszystko żal mi twojego synka bo nie wyobrazam sobie co bym zrobila jak moj by tak byl przezywany ech i jak cierpial by z tego powodu:(

Gość pewnie biedak...
ale jak będę miała to nazwę go Kevin :) przynajmniej nikt nie będzie wymyślał głupich przezwisk

Gość oooooo,,,ooooo
kevin...o kuuurwa:D:D:D:D:D hahahhahahha:D:D:D:D następna tępa dziffka:D:D:D:D

Gość pewnie biedak...
I jak zwykle, proste baby, stac jedynie na podszyw. Marniutko z waszymi rozumkami. Marniutko :P

Gość resursy29
proste baby? taaa,a ty widac królewna:O

Gość pewnie biedak...
Przyklad "kultury i klasy" kafeteryjnej mamusi :O "haahahahahahahahaha do pewnie biedak...tępa k**wo, jak sie dziecku daje imie to mozna sie zastanowic jak wprzyszlosci beda na niego wolac na ciebie pewnie wolali głupia szmata!!!" Zal mi twoich dzieci. Naprawde zal. Bo czeka je przyszlosc w gronie tobie podobnych - slabo wyksztalconej patologii, ludzi z marginesu. Takie dno spoleczne. Mozecie sie podszywac, mnie to ani ziebi ani grzeje :D

Dziwne, że dzieci w 1kl podstawówki wiedzą już co to jest anal :O

Gość pewnie biedak...
resursy29 jezeli komus brak argumentow to jest prosty :D Zwykle stwierdzenie faktu.Prawda w oczy kole? ;-)

a ja mysle ze wiekszosc nie wie ... znalazl sie jeden madry pewnie wychowany przed komputerem i gdzie wylapal i reszta leci po nim nie wiedzac co mowi a moze sie myle ... a twoj syn wie co to znaczy ???

Gość D.BillI
no coż - albo teraz zmienisz mu imię, albo wyślesz na karate, jak będziesz z tym walczyć bezpośrednio to będzie większy opór i większe ośmieszenie dziecka

Gość McDusia
Zmień dziecku szkołę! Debilko po co żeś tak go nazwałA!

Gość analany alan
no bo juz normalne imiona typu: mateusz, kuba, konrad, patrycja, monika to ciemnogród! teraz dzieci musza miec imiona jak nicki w metinie.

Gość reetretre
Pisalam ze nie mieszkalismy w Polsce kiedy syna tak nazwalismy. Syn do 6 r.z mieszkal za granica tam bardzo powrzechne imiona były,duzo dzieci nazywa sie zagranicą Alan taki jak w PL Mateusz,Wojtek, Damian, Łukasz ma duzo dzieci itd... Dopiero gdy do polski zjechalismy to w szkole dzieci zaczely mu dokuczac

Dokładnie, masz czego chciałaś :p zresztą i tak myślę że to prowokacja :p poza tym dzieci w 1 podst jeszcze nie wiedzą co to anal :p

Gość hgtrytre
U mojego kuzyna w klasie jest Denis i wolaja na niego Penis