Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna Beach

wkurza mnie to

Polecane posty

Gość sdsdsdsdfdfdf
ty bedziesz kolejną... od razu widac ze to ruchacz zwykly

Noo skoro prawiki gryzą to zrozumiałe że musiałaś się oddać jakiemuś ruchaczowi. Nie martw się, większość panienek tak robi, potem żałuje, potem znów to robi a finalnie szuka tego ,,porządnego". Standard of course.

To facet może mieć doświadczenie. Kobieta nie ma czegoś takiego jak doswiadczenie w tych kwestiach. Nie ważne czy dziewica czy prostytutka, i tak leży i... tylko leży no i całość zależy od faceta.

W sensie? Antykoncepcja? To można wiedzieć nie uprawiając seksu. Ile masz lat w ogóle?

Gość mia mia mua mua mua
on byl pierwszy, ale nie ostatnim... Teraz pewnie on sie podnieca tym twoim dziewiczym trofeum... hehe

w tym sensie,ze wie się co robić ale i tak denerwuje mnie to,że robił te rzeczy z innymi,a ja z nikim:-O nawet nie mam do kogo porównać,więc pewnie się az tak nie stara dla mnie,i nie musi sie martwic,ze jest gorszy od kogos ja mam 19

Gdybyś trzymała się chłopaków w swoim wieku to oboje byście się starali, odkrywali swoje ciała i tak dalej. A tak to jakiś starszy o ,,pare" lat koleś wyłomotał cie na krzywo i jesteś jedną z wielu dla niego :P

To nie jest ani dobrze, ani źle. nie wiem tylko czemu Cię ta ilość partnerek tak boli.

Gość cukierkowa1234
mój też miał przede mną 7 ale w wieku 29lat mieć na koncie 7 to chyba nie tak dużo??? a to że nie masz porównania to się ciesz przynajmniej nie mozesz stwierdzić ze jest gorszy od poprzedniego i nie masz czego żałować, a że się nie stara... a jest Ci z nim dobrze?? jeśli tak to widocznie stara sie wystarczająco, żeby Cię zaspokoić;)

A dlaczego nie? Dużo zależy od tego jakie zasady ma dana osoba. Świat nie jest czarno-biały, są odcienie szarości. Mam znajomych którzy są wierni kiedy kogoś mają, ale kiedy są wolni "biorą co się nawinie". Co ważne - są wierni nawet w tych krótkich związkach.

Gość cukierkowa1234
a jak długo jesteście razem???

Pocieszę Cię - taka głupia zazdrość o byłe (czy to partnerki ogólnie, czy tylko seksualne) z czasem przechodzi. Taki wredny etap związku ;)

Gość cukierkowa1234
no to po 9 miesiacach nie wiesz czy Cię zaspokaja??? ogólnie z każdym facetem nieważne czy prawiczek czy super ekspert który zaliczył 100kobiet, odkrywa się swoja ciała nawzajem na nowo, każdy jest inny ma inne potrzeby najważniejsze żebyście właśnie nawzajem je wspólnie odkrywali ;)

bo ja tak od razu nie poszłam z nim do łóżka. mi sie wydaje,że on bardziej skupia sie na sobie w tych sprawach...

Nawet gdybyście się kochali od 9 miesięcy to co związek to inna sytuacja. Ludzie zazwyczaj potrzebują trochę czasu żeby nauczyć się co sprawia partnerowi przyjemność. Warto też po prostu porozmawiać :P

Gość cukierkowa1234
dokładnie tak! każda sytuacja inna na wszystko potrzeba czasu żeby się poznac dopasować, ja to wierzę, że czasem potrzeba na prawde długich miesięcy na super dopasowanie i 100% spełnienie się :D:D:D