Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

PRAWO JAZDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............pomocy

Polecane posty

hej nie zdałam 4 razy na placu i mam tego juz dosyc mimo tego ze przed egz mi bardzo dobrze wychodzilo teraz nie wyszlo z nerwow nie wiem juz co mam robic.... czy w dzisiejszych czasach mozna kupic legalnie prawo jazdy w polsce? pomocy piszcie

Gość Sebastos...
"legalnie kupic prawo jazdy" :D:D:D:D

a myslisz, ze na parkingu, gdy obok beda staly prawdziwe samochody, nie bedziesz miala stresu?? jesli Ci nie wychodzi przy slupkach to na parkingu tez nie. podobnie jest z gorka - jesli na drodze cofniesz sie to uszkodzisz inny samochod.

Gość julka19x
najpierw naucz się jezdzic a potem rob prawko.W Polsce nie kupisz legalnie ale na Ukrainie jak najbardziej.Tylko co Ci po nim jak nie umiesz jezdzic

Gość jesteę debylką
a myslisz, ze na parkingu, gdy obok beda staly prawdziwe samochody, nie bedziesz miala stresu?? jesli Ci nie wychodzi przy slupkach to na parkingu tez nie. podobnie jest z gorka - jesli na drodze cofniesz sie to uszkodzisz inny samochod. na parkingu możesz parkować na 10 razy i krzywo i nikt ci łba nie urwie

Gość julka19x
i potem jezdzą takie pokraki co pół godziny parkują rysując auta obok tudzież zastawiając wyjazd.Czasem widzę takich,zabawnie to wygląda pod warunkiem ze sie nie spieszę

taa legalniekupic prawo jazdy??????? legalniemozeszisc pociwczyc na plac bo jakby kazdy tak kupowal to strach by bylo wyjsc naulice

Gość oślico
będziesz parkowała w zakorkowanym mieście pomiędzy A6 a BMW to zrozumiesz jaki to stres i że umieć by wypadało się zmieścić :P