Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emanujaca_lajtem

Jak być seksowną?

Polecane posty

Gość szukam dorodnego indora
A jak to jest myśleć o kobiecie normalnie? Po zdjęciu widać że się nie wstydzisz swojego ciała.

Gość baba_z_gór
przecież jesteś.... co Ty jeszcze chcesz? najbardziej seksowne są te kobiety na widok których heteroseksualne siostry zaczynają żałować że nie są conajmniej Bi

On o mnie myśli tylko uczuciowo, a ja bym chciała zeby czasem pomyslał tak heh przedmiotowo. Nie wstydze sie swojego ciała ale co to ma do tego. No tak, spróbuje z tym pisaniem chociaż podchodze do tego z rezerwą. chodziło mi raczej o zachowania jakies specyficzne, czy macie sprawdzone kobietki

Pisaniem faceta nie podniecisz nawet jak mu napiszesz że jesteś mokra i gorąca jak chłodnica samochodu wyścigowego :D

może właśnie za dużo odsłaniasz, zbyt dyskotekowe ciuchy nosisz moim zdaniem np. strój który masz na fotce nie jest w ogóle seksowny - mimo że mini i że jest koronka itd wydaje mi się, że musisz się odpowiednio ubierać, to podstawa

Wszystko jest w sposobie poruszania i wysławiania się. Pokazywanie piersi i nóg jest jak najbardziej podniecające ale musi być w nich ruch i energia to nie mięso że ma leżeć na stole i czekać na muchy :D