Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nartyn

13 lat starszy rozwodnik...:( Są szanse?

Polecane posty

Gość Nartyn
a mi cięzko żyć

Gość Nartyn
Nadal liczę na pomoc.... Po naszej wczorajszej rozmowie jest mi lżej,ale tak bardzo się boje że go skrzywdzę:(

Gość ja tam nie widzę problemu
starszy? to nawet lepiej, dojrzały facet, wie czego chce od życia. a że rozwodnik? no cóż, nikt nie jest doskonały.

Gość poiuytrdfghjkl;
Ja osobisce tez wole starszyc mezczyzn ,sama mam 25 lat i nie wyobrazam sobie zwiazku z rowiesnikiem.Coz facet po przejsciach pewnie wiele widzial wiele przezyl mam nadzieje,ze wie co robi i ze nie zepsuje Ci mlodych lat

Gość Nartyn
Najgorsze że boje się,że to ja mu coś zepsuję, on się zaangażował zdecydowanie bardziej niż ja , a przeszedł już w zyciu wiele. Boje się,że jeśli coś z tego będzie to za ew.kilka lat będę żałować,że się nie bawiłam tylko... byłam z nim. Lubiłam być sama,to dziwnie brzmi ale tak jest. Każdego kto sie wokól mnie kręcił raczej olewałam, a jego nie umiem. Może to jakiś znak ?:) Może warto było czekać..

Gość Nartyn
Nawiasem mówiąc mama mnie zabije :P

Gość Kheeen
wiek, raz przeszkadza, raz nie, 13 lat teraz to sporo (choć do rekordów jeszcze mile świetlne), ale potem coraz mniej :) miałem związek z młodszą o tyle lat dziewczyną, i było bardzo ok. ale to Ty musisz zdecydować, czy Ci przeszkadza, czy nie, są amatorki i zagorzałe przeciwniczki. Była (bardzo była) żona teoretycznie bez znaczenia, o ile facet nie ma tutaj jakiejś skazy. Ale 7 lat po rozwodzie raczej luz. Dzieci bywa różnie, z tego co piszesz też niegroźnie, mieszkać z wami nie będę. Ale bardzo dużo piszesz o tej jego niezaradności finansowej, więc sama siebie zapytaj, czy tutaj nie jest clou ... Oczywiście zabicie przez matkę rozwiąże ten i inne dylematy ...

Gość Kheeen
aaaa, i przestań, że go skrzywdzić .... wszechobecna romantyczna wiara w konieczność dbania o interesy innej osoby ... dorośli ludzie wiedzą co się pchają, jedyne co nie wolno to oszukiwać. Nie ma sensu zadręczać sie co Ty możesz mu zrobić, niech nad tym pracuje jego psycholog :)

Gość Nartyn
Up up up...zaraz kolejna randka a wątpliwości nadal mnie zżeraja:/

Gość LzW
Upnąć cię w mordę?

Gość koszysta
może on w każdej dziedzinie życia jest taki bierny? dlatego żona przyprawiła mu rogi, a on nawet nie był w stanie walczyć o swoje... moim zdaniem jesteś za młoda, żeby ładować się w takie kłopoty.

Gość koszysta
a twoim rodzice na pewno będą przeciwni tej znajomości; szykuj się na wielką przeprawę...

Gość Nartyn
Powiedziałam mamie bardzo ogólnie ile ON ma lat. Jest źle. O tym,że miał żonę i ma dziecko nawet nie chce jej mówić, to koniec:( Nigdy w zyciu go nie zaakceptuje. Poza tym, on reaguje na mnie troche inaczej,chyba coraz bardziej mi zalezy,a michyba po prostu zaimponował i to wszystko:( Masakra,jak mi cieżko:(:(:(

Gość Nartyn
Znamy się 3 tygodnie- jak mu powiedzieć,że chyba nic z tego nie będzie? On zaczyna coś tam planować, zaangażował się strasznie:(

Gość takie tam duperele
Zgłupiałaś?????? Wróżę Ci potworne kłopoty płynące z tej znajomości. Po pierwsze Twoi rodzice bedą wkurzeni bo kto normalny chce, aby jego córka wiązała się z rozwodnikiem???? Po drugie: była żona, dziecko i ALIMENTY. Po trzecie to chyba jego przeszłość nie do końca wygląda tak jak Tobie przedstawił. Już samo pozbawienie go praw rodzicielskich mówi samo za siebie bo żaden sąd nie odbiera praw rodzicowi za to, że pracuje zagranicą. Odbiera je gdy rodzic NIE INTERESUJE SIĘ DZIECKIEM. Na Twoim miejscu bardzo dokładnie też zbadałabym sprawę pozostawienia całego majątku eks żonie bo to też śmierdzi :( Biedny misio ten facet, wszyscy robią mu koło tyłka.... A ja myślę, że on jest świetnym aktorem :D

Gość Nartyn
z rodzicami już źle. Powiedziałam tylko tyle że jest duużo starszy. Też mi śmierdzi ta sprawa z kasą....Przecież nawet jesli zona go zdradziła, to nie powinien godzić się z dumą na to,żeby to ona dostała po nim wszystko. Bo niby dlaczego??? Powinien walczyć,pokazać że nie jest frajerem,chyba że jest. Chyba to zakonczę po dzisiejszej rozmowie z mamą. Ona tego nie zaakceptuje nigdy w życiu. Mówi,że odebrano mu prawa bo krótko po rozwodzie wyjechał i rzeczywiście uznano że nie interesuje sie dzieckiem. Tu też mi powiedział,że mógł walczyc ale nie walczyl. MAM WRAŻENIE ŻE NIGDY W ZYCIU O NIC I O NIKOGO NIE WALCZYŁ.... Kurwa mać, 36 lat i żyje w kawalerce za którą placi miesięcznie 100zł:(

Gość moze byl inny powod a zwala
dziwne ze jej zostawil wszystko jak to jej wina byla rozpadu bo zdradzala