Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proxxy

Po co się przyznawać,że się jest dziewicą?

Polecane posty

"czyli dziewica nie jest w stanie dac nawet minimum rozkoszy? nawet jeżeli bardzo sie stara?" Widzisz? Już Cię ogłupili.

Gość mialem dwie dziewice
związek się po jakimś czasie wypala, to normalne. nie miałem nastawienia poruchać i zostawić. kobiety bardzo się przywiązują do pierwszego partnera, ale nic nie trwa wiecznie. dziewice na początku się wstydzą i niewiele potrafią, to naturalne, ale z czasem się rozkręcają, ciekawy proces:P

Gość nie przyznawaj się, bo
ja wolę rozepchane kuciapy, najlepiej takie, co już rodziły. podniecają mnie też duże, wiszące cycki. jędrnym i młodym kobietom mówię stanowcze NIE!

.2011] 21:45 [zgłoś do usunięcia] Proxxy czyli dziewica nie jest w stanie dac nawet minimum rozkoszy? nawet jeżeli bardzo sie stara? http://imageshack.us/photo/my-images/684/vvvv vvvvp.jpg/ http://www.youtube.com/watch?v=xGakDhkLyLg chodzi o to żebyśmy sobie dali rozkosz nawzajem, a tego trzeba sie nauczyć, więc dziewica jest tylko dla takich yebaków, co sami sie zaspokoją swoje chucie, a ona niech wyje do księżyca.

Gość bielskobialy
Proxxy nie słuchaj kretynów, przynajmniej przywracasz wiarę w Polki. Teraz rosną takie pokolenia, że dziewczyny od gimnazjów szukają kutasów i pełno kur**stwa rośnie. A to, że jesteś dziewicą to bardzo dobrze widać, że się szanujesz i masz zasady. Spotkasz kiedyś jakiegoś fajnego faceta, poważnie myślącego o związku to doceni to. P.S. ładna dziewczyna z Ciebie

głupiś podszywie, i masz wszy na płucach

tak dziewice z rozkalibrowanymi od posuwania odbytami,

''Darker "czyli dziewica nie jest w stanie dac nawet minimum rozkoszy? nawet jeżeli bardzo sie stara?" Widzisz? Już Cię ogłupili.'' może ja tutaj stoję w obliczu faktów? :(

Gość mialem dwie dziewice
nie chodzi mi o dziewczyny z błonami między nogami, które robią wszystko inne oprócz wkładania kutasa do pochwy:classic_cool:

Prozzy - ale czym Ty się przejmujesz? szukasz wartościowego, troskliwego, silnego faceta czy jakiegoś jebaki od siedmiu boleści, który na dźwięk słowa "dziewictwo" podwija tchórzliwie ogonek pod siebie i ucieka niczym szczur pod ścianą? :P jeśli tego pierwszego, to naprawdę nie masz powodów do obaw. poza tym dziewictwo to tylko dodatkowy atut, przede wszystkim trzeba być fajną babką i wybrać sobie fajnego faceta. a seks to nie żadna filozofia i 90% umiejętności to dobre chęci :) przy czym facetowi te umiejętności są bardziej potrzebne, z racji tego, że to on ma zaspokajać kobietę, a nie odwrotnie :classic_cool:

Gość LoOoOsEr
To jakaś prowokacja?

nie rozumiem. uważasz, że brak doświadczenia to coś złego, wstydliwego czy jak? podejrzewam, że daleko Ci jeszcze do 30stki, żeby rozpaczać nad "przechodzonym dziewictwem". chociaż i dziewica po 30stce pewnie prędzej znajdzie partnera niż panna z dzieckiem w tym samym wieku. :classic_cool:

Gość LoOoOsEr
Jeśli zależy Ci na porządnym facecie, z którym chcesz się związać na zawsze to dziewictwo jest atutem. I nie ma więcej o czym gadać.

''uważasz, że brak doświadczenia to coś złego, wstydliwego czy jak? podejrzewam, że daleko Ci jeszcze do 30stki, żeby rozpaczać nad "przechodzonym dziewictwem".'' a w którym momencie powinnam zacząć rozpaczać? a jeżeli chodzi o doświadczenie - tak myslę, że jego brak to coś złego ...

Gość wwrrr
Przykro czytac, ze ktos pytajacy, czy dla dziewic jest 'wiek krytyczny' przywraca wiare w Polki. Ja akurat sie takich przedstawicielek wstydze i mam im za zle, ze robia z kobiet idiotki :O

Gość LoOoOsEr
Czy uważasz Proxxy, że brak doświadczenia z podcinaniem sobie żył, skokiem z 10. piętra, albo zażywaniem kokainy jest zły?

''Ja akurat sie takich przedstawicielek wstydze i mam im za zle, ze robia z kobiet idiotki '' ja reprezentuje tylko siebie :)

''Czy uważasz Proxxy, że brak doświadczenia z podcinaniem sobie żył, skokiem z 10. piętra, albo zażywaniem kokainy jest zły?'' nie chodzi mi o tego typu sporty ekstremalne :)

Gość LoOoOsEr
A o co? Można się tu zastanowić czy sex powinno się uprawiać odpowiedzialnie z kimś kogo kochasz, ufasz i chcesz spędzić życie czy z byle ruchaczem, który Cie zostawi, zdradzi, zarazi, zrobi dziecko i ucieknie itd.

"a jeżeli chodzi o doświadczenie - tak myslę, że jego brak to coś złego ..." to idź na imprezę, upij się i rozłóż nogi przed pierwszym, który się nawinie. rób tak przez rok, a znikną wszystkie twoje problemy i dylematy zrodzone z braku doświadczenia :o🖐️

Proxxy jedna jedyna rada, nie słuchaj innych, słuchaj siebie :) a wypowiedzi z kafe traktuj z przymrużeniem oka :)

''to idź na imprezę, upij się i rozłóż nogi przed pierwszym, który się nawinie. rób tak przez rok, a znikną wszystkie twoje problemy i dylematy zrodzone z braku doświadczenia'' nie pije, nie pale i nie chodzę na imprezy. i jak tak dalej pójdzie pozostane laikiem do śmierci :( chyba że trafi sie jakiś nekrofil :o

"nie pije, nie pale i nie chodzę na imprezy" oj tam, akurat palenie i picie szkodzi na urodę. ile masz lat, że tak rozpaczasz?

w dobie ''gimnazjalnych słoneczek'' czuję się już jak triceratops w NY :(