Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze i co teraz

co zrobic w tej sytuacji?pomozcie

Polecane posty

Gość kurcze i co teraz

Witam! Mam taka sytuacje jutro mialam isc do pracy do sklepu w ktorym jestem zatrudniona poprzez agencje pracy tymczasowej tylko problem w tym, ze caly czas szukam innej pracy i nawet jestem na okresie probnym 2tygodniowym w drugiej pracy i kolejny dzien probny mam miec jutro,a problem polega na tym, ze jesli nie przyjde do pracy w tej pierwszej co pracuje poprzez agencje to zaplace kare 150zl co bylo w umowie i nie wiem co mam teraz zrobic isc do tej pracy co pracuje poprzez agencje zeby nie placic tej kary czy isc do tej drugiej i zaplacic ta kare?ta praca poprzez agencje jest na umowe zlecenie, umowe mam na miesiac ilosc godzin w miesiacu niepewna np. w tamtym tygodniu mialam 1dzien bo sklep nie mial zapotrzebowania, a w tej drugiej praca tez na umowe zlecenie, dwutygodniowy okres probny, praca na caly etat po okresie probnym praca na czas nieokreslony ale tez umowa zlecenie co byscie zrobili na moim miejscu?nie mam tez za bardzo kasy zeby placic ta kare:-(

Gość kurcze i co teraz
up

Gość kurcze i co teraz
up

Gość kurcze i co teraz
up

Gość Radecki84
Poszedłby do tej pierwszej pracy, zeby uniknac płacenia kary dopiero jakbym miał perspektywe pracy na stałe a nie na umowe zlecenie w tej drugiej pracy to wtedy bym ryzykował, a tak zapłacisz kare, a tam moze sie okazac to samo i lipa, dopiero jak edzie szansa na lepsze to wtedy ryzykować !