Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselniczka niezawesoła

Nieudane przyjęcie weselne

Polecane posty

Usunęli mi poprzedni temat;/ Mój chłopak zaprosił mnie na wesele do swojego kuzyna. To pierwsza taka uroczystość rodzinna, więc miałam poznać też jego rodzinę.(dalszą, bo rodziców i rodzeństwo znam). Wesele było wczoraj. Na jakieś 80 osób. Państwo młodzi okazali się fantastycznymi ludźmi.Pomijając fakt, że rodziny były usadzone w ten sposób, że jedna przy jednym stole a druga przy drugim. Ale nie o to chodzi. Temat dotyczy mojego faceta. Ogólnie oboje nie umiemy i nie lubimy tańczyć, ale, że nie chciałam wyjść na "kołek", to brałam udział w zabawie. W porównaniu do mojego faceta...3/4 wesela przesiedział na dworze na papierosie. A dlaczego? Bo pan młody zachęcał nas do zabawy, a mojego chłopaka to zdenerwowało i wolał się ulotnić z imprezy, gdy trzeba było się bawić. I tak, gdy nie tańczyłam w kółku ze wszystkimi, to siedziałam sama przy stole.Wokół jego rodzina a ja siedziałam sama, bo ich nie znałam. Czułam się okropnie. Szczególnie, gdy młodzi do mnie zagadywali i pytali o M. Pojechaliśmy zaraz po oczepinach. Wygarnęłam mu, co mi leżało na wątrobie, ale nie zrozumiał chyba, bo jeszcze na mnie się obraził, bo "zdradziłam" go przed rodziną.(przytaknęłam, że pali, bo nie wiedziałam, że ukrywa to przed rodzicami). Nie wiem co mam o nim myśleć, nie wiem co pomyślała o mnie jego rodzina

Mogł nie iść na wesele, skoro wiedział, że cały wieczór nie ruszy tyłka na parkiet. Powinien się wstydzić

up

nie przejmuj się, twój facet zawalił :( wszelkie jego pretensje sa nieuzasadniobne i w ten sposób pragnie zmniejdszyć własne pczucie winy, że cię zostawił samą

Gość weź z nim zerwij!!!
ja bym na twoim miejscu od razu pojechała z wesela jak mu tak dobrze samemu

Gość jamesbomn..
to jakas ciota ten twoj chlopak

ja z nim od miesiąca zrywam i nie moge tego skończyć... Zawsze jakos mnie ubłaga. A teraz to wesele. Sama nie lubię takich imprez, ale poszłam, bo poprosił, mówił, że bedzie fajnie. A tu dupa;/