Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecja zalamana

Mam meza a jestem w ciazy z innym.

Polecane posty

Gość krotko i na temat....
kurewka 🖐️ jakbym byl na miejscu meza wystawilbym ci walizka przed drzwi 🖐️

Gość Lukrecja zalamana
Nie usune tego dziecka. Nie moglabym pozniej spojrzec sobie w oczy.

Gość Nie kupuj słodyczy
mysle ze to prowokacja

Gość Swoj Ziomek
Postawię Ci 1/10 za robienie prowokacji. Postaraj się nastepnym razem lepiej to rozegrać gimgówno bo dorosła kobieta nie mówi "njus". Tak więc koniec tematu, dziękuje dobranoc.

Gość no to zostaje
przyznanie sie nieprawdaz? i co odejdziesz od meza w tym przypadku do kochanka? myslisz ze jak na to maż zareaguje glowa do góry

Gość Lukrecja zalamana
krotko i na temat na szczescie nie jestes!!!

Gość mamutkowa
Moja rada: łykaj kwas foliowy, żeby się chore nie urodziło.

Gość samotny prawiczek po 20
Mamy dom, piekna dwuletnia corke i "nasza wielka milosc". "nasza wielka milosc" !? - nie powiedział bym że to "wielka miłość"... bzyknąć się z kimś innym, mając u boku taką osobę... porażka D:

Gość nie oszukuj sie
ze maz przyjmie tak po prostu na siebie bekarta z twojego puszczania sie na boku

Gość autorko idz spac
odpocznij przemysl wszystko i porozmaiwj z mezem sppokojnie po tym co napisalas nie widze innego wyjscia napisz jak sie potoczylo

Gość Lukrecja zalamana
Nie oczekuje tu zrozumienia. Maz, dom, dzieco, milosc. Wszystlko idealnie. Meza kocham i jestem z nim zwiazana emocjonalnie. A byly facet to tylko byly facet. Czysty seks - nic wiecej.

Gość Lukrecja zalamana
Nie ide spac. Nie zasne. Musze sobie nakreslic co mam zrobicOczekewiac i nastawic sie na najgorsze slowa. I pomyslec co dalej

Gość MmMm ;)
Żal mi Ciebie. Masz wszystko czego wiele osób pragnie (dom, kochająca rodzina). I zrobiłaś skok w bok i nie wiesz co masz robić? Tragedia! Współczuje dziecku matki a mężowi żony!

Gość autorko napisz
konkretnie co postanowilas? z bylym to jednorazowy wyskok czy regularne stosunki?

Gość krotko i na temat....
ty jestes tylko idiotka ? czy takze psychicznie chora? twoje slowa nie maja teraz zadnego znaczenia , maz albo bedzie prawdziwym facetem albo stanie sie pantoflem to jest tylko jego decyzja 🖐️

Gość kurosava
jestes GLUPIA to sie teraz mecz;D

Gość samotny prawiczek po 20
"Nie oczekuje tu zrozumienia. Maz, dom, dzieco, milosc. Wszystlko idealnie. Meza kocham i jestem z nim zwiazana emocjonalnie. A byly facet to tylko byly facet. Czysty seks - nic wiecej." Jesteś taka pusta że aż szkoda mi twojego męża.. a jeśli twój mąż jeszcze to kupi to żal mi was obu. seks to dla ciebie "nic"? seks to największy dowód miłości! albo prowokacja albo jesteś jakaś niedorozwinięta emocjonalnie i umysłowo.

Gość autorko napisz
jak masz zamiar powiedziec o tym mezowi?,

Gość MmMm ;)
Powiedzcie mi, to my jesteśmy głupi (że jej nie rozumiemy) czy ona chora (bo nie rozumie co zrobiła)?

Gość Lukrecja zalamana
Z bylym spotykalam sie kilka razy w ciagu roku. Byly jest w zwiazku od dwoch lat i ja bylam jego pierwsza kobieta a owczesna jest jego druga. Jest typem czlowieka ktory slucha sie swoich rodzicow ktorzy sa dobrze sytuowani a jemu zawsze zalezalo na wygodnym zyciu. Z jego rodzicami zawsze mialam problem bo nie akceptowali mojego wybuchowego charakteru i tego ze sprowadzam ich 'grzecznego' syna na droge zla przez moje rozne dziwne pomysly.

Lukrecji. Miałaś wszystko co potrzebne do szczęścia. Powiedz, że to rozpieprzyłaś ? Czy Ty uważasz, że nie zasługujesz na szczęście ? Wybacz, ale Twoje zachowanie wygląda na autodestrukcje, taka ćma co leci do świecy. Czemu ?

Gość gfdgdfg
aż łeb boli od czytania tego wszystkiego ... ile masz lat autorko?? jaja se robisz

Gość powiedzialas mezowi?
mialas na tyle odwagi i honoru?

Gość Lukrecja zalamana
Nie powiedzialam jeszcze. Najpierw chce powiedziec bylemu. Zle sie czuje od kilku dni. Ciaza zabiera mi cala energie. Spalabym caly dzien. Siedze,przegladam strony i szukam nie wiem czego.. Odpowiedzi..

Gość matacz...,.,.,.,.,.,,..
nie wazne kto jest ojcem - wazne ze obowiazkiem meza twego jest dbanie o was wszystkich - tak stanowi wiara katolicka !