Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecja zalamana

Mam meza a jestem w ciazy z innym.

Polecane posty

Gość gość
mam syna, który na pewno nie jest mój, wychowałem, zaakceptowałem, łożyłem, na utrzymanie, nie dałem znaku po sobie że zrobiłem testy i wiem, że nie mój, ale chłopak wspaniały, i kocha mnie jak ojca . Nikt prócz mnie i oczywiście (żony, która nie ma pojęcia że ja o tym wiem) nie ma pojęcia że niefortunnie żonka przyprawiła mi różki. Wiem, kto jest ojcem dziecka ,ale zostawiam to w tzwn, śmiertelnej tajemnicy, bo wiem, że jemu (synowi) zrobił bym największa krzywdę.

Gość gość
Dobrzy mezczyzni sa nudni a my takich nie znosimy! Tez jestem szczesliwa mezatka majaca cudownego meza a regularnie zdradzam meza. Dobry mezczyzna jest nudny bo przewidywalny a my potrzebujemy ciaglych zmian i emocji.

Gość gość
Umow sie ze mna ;)

Gość kk38300
Pieprzenie w bambus. W dyniach się Paniusiom przewraca i tyle w temacie...normalna kobieta nie zdradza

Gość gość
To nic nowego, ja mam drugiego syna z obcym facetem, miałam przypadkowy stosunek na imprezie firmowej, kolega napompował mi spermy do środka chociaż prosiłam żeby wyciągnął ale nie posłuchał mnie, dobrze że mąż wrócił po tygodniu i dałam mu się spuścić do środka, niczego się nie domyśla tylko kocha jak swoje.

Gość gość
To nic nowego, ja też urodziłam córkę z przyjacielem.

Gość starpawn_
To kur@3y jakie są!

Gość gość
miałam też przypadkowy stosunek na imprezie firmowej i bubek też miał wyskoczyć ale nie zdążył i spuścił mi się do piczki. Potem to samo szybko zrobiłam parę razy z mężem.... uf jak się potem okazało syn na szczęście jest męża a nie z przypadkowego seksu.

Gość gość
Jeśli to prawda to jak się cieszę że chodzę na prostytutki. Jeśli bym miał możliwości to bym namierzył po IP i do razu do męża twojego.

Gość gość
Mnie też przeleciał jeden koleś u koleżanki na imieninach miał uważać a się spuścił do środka, potem powiedział że z mężatkami to zawsze leje na konto męża, dobrze że w domu mąż poprawił i teraz nie mam dylematu bo dziecko jest męża.

Gość gość
Dobrzy mezczyzni nie powinni sie wiazac bo tylko sa krzywdzeni dlatego ja nie chce miec dziewczyny bo tez jestem domrym mezczyznem

Gość gość
W du/pie się poprzewracało od dobrobytu. Koorestwo i tyle. Porządna, normalna kobieta , MĄDRA, docenia to co ma. A pustaczki mają rozumek w..macicy.

Gość gość
A ja jestem wzorową żona i matką, ale czasem mam ochotę na mały spontanik.

Gość gość
Ja bardzo kocham męża, ale nie raz trafiło mi się bzykać z kimś innym, a raz to myślałam że już z nim wpadłam.