Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewentaul

jak moge sie ubezpieczyc?

Polecane posty

Gość ewentaul

chodzi mi o zdrowotne, bo na razie nie mam ubezpieczenia, pracuje na umowe zlecenie wiec nie mam ubezpieczenia, nie jestem zarejestrowana w up i jeszcze przez 3miesiace nie moge,nie ucze sie, u rodzicow nie moge byc ubezpieczona gdyz juz z nimi nie mieszkam i jestem stamtad wymeldowana. sa jeszcze jakies inne mozliwosci?nie stac mnie tez zeby placic miesiecznie jakies duze na to duze raty gdyz sama zarabiam niewiele 1000zl i musze sama sie utrzymac, oplacic pokoj itp

Gość Boziu Boziu........
A kiedy byłaś ostatnio ubezpieczona ? Jak nie dawno to możesz się ubezpieczyć dobrowolnie w nfz składka 300 zł na mies albo lepsza opcja też za 300 zł ubezpieczenie prywatne medicover innej lepszej opcji nie wiem......

Gość ewentaul
no jakies z 3miesiace temu jak bylam sie rejestrowac w up, ale teraz mnie skreslili bo podjelam prace na umowe zlecenie i ktos o tym doniosl, matko 300zl?zarabiam 1000, pokoj 500 mialabym placic 300zl na to to by mi zostalo 200zl na zycie?:o nie liczac ze musze kupowac karte miejska i inne swoje wydatki?:o

Gość blablablasrasrasra
chodzi mi o zdrowotne, bo na razie nie mam ubezpieczenia, pracuje na umowe zlecenie wiec nie mam ubezpieczenia, nie jestem zarejestrowana w up i jeszcze przez 3miesiace nie moge,nie ucze sie, u rodzicow nie moge byc ubezpieczona gdyz juz z nimi nie mieszkam i jestem stamtad wymeldowana. sa jeszcze jakies inne mozliwosci?nie stac mnie tez zeby placic miesiecznie jakies duze na to duze raty gdyz sama zarabiam niewiele 1000zl i musze sama sie utrzymac, oplacic pokoj itp idź do brokera i wykup ubezpieczenie zdrowotne. oni ubezpieczają z dokładnością co do jednego dnia. możesz sobie kupić ubezpieczenie na np 34 dni

Gość blablablasrasrasra
A kiedy byłaś ostatnio ubezpieczona ? Jak nie dawno to możesz się ubezpieczyć dobrowolnie w nfz składka 300 zł na mies można się ubezpieczyć za 150zł tyle że im droższe ubezpieczenie tym więcej ubezpieczyciel może wydać na ewentualne leczenie

Gość Zleceniodawcajkh,jkll.hk
powinien za Ciebie płacić.