Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlexKielce

poszukujemu zespołu ....

Polecane posty

Gość AlexKielce

Witam mamy zarezerwowana sale w łysogórach i poszukujemy fajnego zespołu grającego rozne klimaty .... do tanca zabawy ... rozkrecenia ludzi na weselu ... prosze o jakies wskazówki ... z góry dziekuje

Gość MagdaPolar
Mogę polecić grupę MUZYKANTY.net która grała u mojej siostry. Grają fajnie, dużo zabaw, fajnie rozkręcili wesele, grają dużo polskiego roka, takich znanych kawałków, większość wesela śpiewaliśmy z zespołem bo wszyscy znali większość kawałków. Zespół jest z Lublina ale tydzień wcześniej grał w Warszawie (na weselu kuzyna), a tydzień po weselu siostry mówili że będą grali pod Krakowem. Więc do was pewnie też dojechaliby.

Gość pozytywband
Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego zespołu. http://kapele-wesele.pl/pozytyw Szczegółowe informacje pod nr. tel: 693 319 712 Pozdrawiam

Gość JeszczePanienka
Jeżeli chodzi o MUZYKANTYnet tez mogę polecić. Bawiliśmy się z TŻ 2 tygodnie temu z nimi na weselu. Fajne maja pomysły (i na poziomie) na zabawianie gości. Jak dla mnie hitem były też kawałki polskiego rocka szczególnie grane przez gitarzystę. Praktycznie nie grali Disco Polo, ale nie było takich co tego żałowali ;)