Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaaa26.

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość olkaaa26.

Dlaczego zawsze pyta jakie mam plany na weekend co będę robić ale nie zaprasza? ja mówię,że nie wiem czy coś ale nie zaprasza jakby się bał.A jak ja powiem coś że może wyjdziemy to zawsze chętny jest.A jak nie zaproponuję to w ostatniej chwili się zgłasza skoro nie robię nic to może wyjdziemy tam i tam i wtedy mnie wyciąga...

Gość olkaaa26.
Ale nie wiem czy on chce usłyszeć że jestem wolna?! bo przecież czasem mówię, że nie wiem albo że nie mam zaplanowane nic

może się wstydzi -że jak Cię zaprosi to będziesz się wykręcać wszak odpowieadasz yywmijająco chcesz szczerości zagraj szczerze

Gość olkaaa26.
szczerze czyli "jestem wolna"? jest jeszcze jakaś inna odpowiedz? :) 'nie mam planów' nie wystarczy?

zresztą - na takie pytanie to należy odpowiedzieć z lekką nutką pieprzu w stylu: no właśnie czekam kiedy mnie WRESZCIE gdzieś zaprosisz - i się roześmiać przy tym żeby obrócić w żart 🖐️ powinno przełamać lody bo mam wrażenie że jedno z was jest bardziej nieśmiałe od drugiego :)

Gość olkaaa26.
jakiś dystans jest, albo nieśmiałość ale w stosunku do siebie bo do innych to nie

m,yślę że nie mam planów wystarczy także ... ale może musisz rozluźnić atmosferę powinnaś wyczuwać czy jest spięyty czy nie to przecież słychać- raz lekko go znieczulisz to potem już pójdzie gładko - może trzeb a go lekko popchnąć - nie znam gościa także nie wiem - nie każdy zaprasza codziennie to inną laskę na randkę - Ci którzy to robią rzadziej - gorzej sobie radzą z całą otoczką 🖐️ sensowne prawda? :)

Gość olkaaa26.
ich!

Gość olkaaa26.
dyktatorke - a jakie Ty mialas ostatnio przygody z facetami?

Gość olkaaa26.
wpisy wyżej to podszywy! Między nami do czegoś doszło, nawet w łóżku wylądowaliśmy ale potem ja gadałam o ex i się zdystansował a teraz próbuję to posklejać a atmosfera nie sprzyja bo mam cięzki egzamin i widzimy się raz na tydzień :o on nie jest nieśmiały ja też nie, ale odkąd pojawił się dystans to jakoś ciężko nam idzie umawianie się :o może lepiej byłoby sie faktycznie spotkac napić i wyjaśnić co nieco

Gość olkaaa26.
3 komentarze w gore to podszywy :(

dokładnie - skoro jest dystans to naucz się go rozładowywać ;) popróbuj - żartem - to zawsze działa...nawet jeśli z tym CI nie wyjdzie -to nauczysz się czegoś co zarprocentuje albo z następnym :classic_cool: albo w pracy itp. to cenna umiejętność - kto wie w jakiej sytuacji Ci się może przydać ;) :classic_cool: 🖐️ ps. do podszywa - jak to jakie przygody??- jeden z kafe chce mnie zabrać w rejs swoją łajbą :classic_cool: :D 🖐️ brać kapok czy nie ? :D

Gość olkaaa26.
o 1.02 to ja pisałam akurat

Gość Sebastos...
Ktos ponoc ma problem i obrocil pierscieniem , zatem kapitan planeta sie pojawia ;)

Gość olkaaa26.
A tak na serio to podszyw byl tylko jeden - moja pierwsza wypowiedz :classic_cool: dyktatorke - bierz nie! - nie, ze bieznie, tzn. nie bierz.

Gość olkaaa26.
nie wiem ja się zakochałam w takim wieku po raz pierwszy,niedawno po rozstaniu z ex, egzaminy na głowie a ktoś sobie jaja robi

Gość olkaaa26.
mowa o bierz, nie? bez sensu ;) Sluchaj, i prosze tutaj nie cwaniakowac takimi trudnymi pytaniami! Hmm ... w sumie to mnie teraz jedno naszlo - czy robilas kiedys cos, czego robic nie chcialas, ale musialas, bo gdybys tego nie robila, to musialabas robic cos, czego jeszcze bardziej robic nie chcialas, bo robiac to cos, nie robilabys czegos, czego jeszcze jeszcze bardziej, niz to, czego bardziej, nie chcialas robic bys robila ... cholera, chyba wpadlem w bledne kolo :(

Gość olkaaa26.
Wiedzialem, ze usnie ;) Ewakuuje sie ... o, moze Ewa? ;) Dobranoc.

Gość olkaaa26.
Anie biore z M, ani nie biore bez ;)

Gość olkaaa26.
A nie biore z M, ani nie biore bez* :) Szybki jestem, co nie? :classic_cool:

Gość olkaaa26.
dyktatorke - ale jak masz M, to Cie chetnie wezme ;)

Gość olkaaa26.
Dobra ... zmykam, bo widac jak na dloni, ze przykulas moja uwage ... swoja glowa :)

Gość Silke26
jaki bez