Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest już jesień idzie zima

Czy już przestałyście z powodu pogody regularnie golić nogi?

Polecane posty

tak, mój facet oglada mnie z nieogolonymi nogami :) i nic na to nie mówi.. wrecz przeciwnie, jak chcę ogolic je, to mowi, ze nie muszę, bo szkoda czasu.. a golę je raz w tyg depilatorem..

Gość szkoda ze teraz wiekszosc
kobiet sie goli non stop

Gość deborpa
i pięty pewnie też zarośniete,syfiary jedne

Gość grrrrrr.....
Ja chodze TYLKO w spodniach i nogi depiluje raz na miesiac :P, bikini tylko regularnie (co 1-2 tygodnie) podcinam "na jezyka" ;) a pod pachami gole w lecie w razie potrzeby (jak nosze bluzke bez rekawow to co 2-3 dni) a w zimie co 2 tygodnie .... Moge sobie na to pozwolic, bo mi natura wloskow poskapila ;) i nawet po 2 tygodniach pod pachami buszu nie ma, ledwo cokolwiek sie pojawia :)

Gość do grrrrrr.....
chcialbym taka dziewczyne jak ty

tragedia. nie wiem, czy kobiety nie czują same z siebie potrzeby bycia gładką? że jak ktoś nie widzisz to już mogą być obrośnięte? nie przeszkadza wam to? ja jako facet regularnie się depiluję niezależnie od pogody

Gość ja jestem facetem i mnie
podnieca jak kobieta jest nieogolona

ale widze ze tu wiekszosc to maniaczki depilacji

Ale ja nie mam potrzeby bycia gładką, znaczy mam taka potrzebę, ale jak mam nieogolone nogi posmarowane balsamem nawilżającym, to skóra tak czy siak jest gładka, a kilkumilimetrowe włoski widac dopiero pod słonce, więc nie widze problemu.. co do bikini i pach to akurat uważam, ze to bardzo niehigieniczne sie tam zapuszczac po pas..

a dla mnie wydepilowany facet jest oblesny... owłosienie u faceta, zwłaszcza na klacie jest bardzo męskie ;)

ja sie nie depiluje. a do nieogolonych nog zakladasz ponczochy?

A ja pozwalam sobie i skórze na chwile odpoczynku od golenia np. jak jestem chora . Oczywiscie nie do skandalicznych włochów :P

tak, a co w tym dziwnego?? raczej jesli idę bez rajstop w spódnicy albo w spodenkach, to golę nogi :)

edyciak a golisz nogi cale czy do kolan?

nie... zawsze depiluje na mokro i nie mam zadnych podraznien. zle bym sie czula z wlosami na nogach lub gdziekolwiek.

Ja też na mokro ale zdarzy mi sie skóre podraznic i daje jej odpoczac . Generalnie lubie gładkosc u siebie wszedzie ..aczkolwiek nie gole sie na "łyso" wszedzie .

Hot Rain a pod pachami tez zarastasz?

jak gole to do połowy uda.. całych nie ma sensu.. bo juz wiem, o co wam chodzi.. sama do pewnego momentu nie wiedziałam, że kobieta ma na nogach czarne włoski, ale niestety niektóre kobiety tak mają i nawet 2mm włoski widac jako czarne kropki. Ja natomiast mam jasne, prawie bezbarwne włoski, moja mama tez tak ma i dlatego nawet, gdy są wielkości 0,5cm ich nie widać, a tym bardziej pod rajstopami, więc nie widze sensu depilowania się codziennie..

ale chyba twoj facet zobaczyl nieogolone nogi dopiero po dluzszym czasie zwiazku?

powaznie? mnie by na dzien dobry takie 0.5 cm wloski pewnie podniecily. to fajne urozmaicenie raz na jakis czas

ale ja nie uważam tego ani za podniecające ani za niehigieniczne ani za jakies mega obciachowe.. jak mam spodnie, to chyba nóg nikt nie widzi, prawda?? jak założę czarne rajstopy zimą, to tez nóg nikt nie widzi, a jak założę bezowe cienkie rajstopy jesienią, to włosków też nikt nie widzi.. a akurat nóg nie lubię depilować, z tego względu, że robię to depilatorem i aby je dobrze wydepilować, musze poswięcic na to min. pół godz, a nigdy tyle mi się nie chce siedzieć ,zresztą, nie zawsze mam w domu tyle intymnosci ile bym chciała.. a moi rodzice maja staroswieckie podejście do depilacji a że z nimi mieszkam... to wiadomo..

zaluje ze ni widze twoich nog teraz

Gość dolarka5
Najlepiej usunąć owłosienie pod pachami, na nogach i bikini na stałe i ma się spokój na cały rok i zaoszczędzony czas.