Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaatusia

Ex upokorzył mnie przed małolatą

Polecane posty

Gość Maaatusia

Ostatnio byłam z moim byłym na imprezie, ostatnio było między nami ok, myśleliśmy żeby się zejść. Pojechaliśmy na 2 samochody, w 2gim jechała dziewczyna w której się kochał parę mies temu (niby to przeszłość) dziewczyna z 7 lat ode mnie młodsza poza tym z rodziny milionerów. Całą dyskotekę patrzył za nią, rozmawiał z nią obejmował ją!!! Następnego dnia powiedział, ze przestałam dla niego istnieć po tym jak obraziłam jego koleżankę (zażartowałam w samochodzie, że jest brzydka a on chyba patrzy na jej zera na koncie). Musiałam się wyżalić ;-(

Gość Marilenka
Widać że jest za tamtą, jak ona nie będzie go chciała, to wtedy ma Ciebie. Wygodnie. Z bata go.

Gość Maaatusia
Ona pochodzi z bogatej rodziny, on z przeciętnej, jej ojciec powiedział, ze jego dom wygląda jak większy jego garaż. Wydaje mi się, że jestem jego kołem ratunkowym. Tamta robi mu nadzieję, przytula go, dzwoni, pisze smsy, ale nie chce z nim być... A ja chyba byłam tylko panienką do łóżka :-( Chociaż mówił, ze chce żebyśmy spróbowali raz jeszcze, ze jak się zgodzę, da mi wszystko...

Gość Maaatusia
no i przykro mi jak cholera !!! Bo zaufałam po raz kolejny temu dupkowi !!!!!

Gość dffdfdfs
Dupek? To ty jesteś głupią szmatą :O Dobrze, że w porę to zauważył...

a skad wiesz, co on w niej widzi, to, ze Tobie sie nie podoba nie znaczy, ze jest brzydka, do tego moze ma fajny charakter. w kazdym razie powinnas sobie z nim dac spokoj, on juz wybral kogo innego

Gość Maaatusia
m a d z - masz rację, dlatego później go za to przeprosiłam, nie jest brzydką dziewczyną, może nie jest piękna, taka normalna. To był raczej docinek z zazdrości, że tak bardzo jest w nią zapatrzony dffdfdfs - a czemu niby tak mnie oceniasz???

Gość Maaatusia
W czwartek spał ze mną przytulał mnie, obiecywał złote góry, a w sobote na imprzeie to tulił ją, a mnie udawał, ze nie zna.

Gość dffdfdfs
Po pierwsze nie widzę żadnego upokorzenia. Po drugie ten twój żarcik niskich lotów... szkoda gadać. Też bym cię kopnęła w dupę i wybrała młodą, świeżą, bystrą dziewczynę a nie zacietrzewioną, zawistną babę

Gość Maaatusia
dffdfdfs - wg Ciebie to nie upokorzenie jak facet zabiera mnie na imprezę a później biega za inną, a mnie traktuje jak powietrze!!! A 2 dni wcześniej mówił, ze ona go juz nie interesuje, ze ma faceta, a chce być ze mną i wszystko mi dać !

Gość Maaatusia
zawsze szczery - odpowiedziałam już na Twoje pytanie. Ale powtórze, wy mężczyźni jesteście okropni !!! A ja naiwna jak cholera, że wierzyłam w te durne kłamstwa!

Gość eginsy
Ja rozstałam się z moim byłym 4 m-ce temu, przez ten czas widywaliśmy się i opowiadał mi z kim to spał z kim się spotyka,ale nic nie czuje do tych dziewczyn, że kochał tylko mnie, ale powiem wam jedno dziewczyny - faceci myślą tylko tym co mają w spodniach, używają rozumu jak ich penis boli, a uczuć to oni żadnych nie mają, dziś kochają jutro już nie, ja si e z tego wypisałam, ale powiem wam, iż po tym jak kazałam mu się wynieść, jeszcze przez miesiąc mnie kochał, a teraz to czuje tylko sympatię, no powiem że to dziwne, iż mimo że to ja zakończyłam ten związek, to w dalszym ciągu go kocham i wiem że to tak nie przechodzi szybko

Gość Maaatusia
zawsze szczery - dlaczego uważasz, że moje przeżycia to prowokacja???

Gość natusk85
Teraz pozostaje Ci wyciągnąć odpowiednie wnioski. A tego ex lepiej już zostaw w spokoju.

Gość Maaatusia
zawsze szczery - możesz rozwinąć swoją wypowiedz? Dlaczego wg Ciebie jestem kretynką ?

Gość Maaatusia
ale co niby w moim zachowaniu wskazuje na to, że niby jestem kretynką?

Gość Maaatusia
to, że chciałam spróbować raz jeszcze z byłym? to, że obraziłam jego miłość?

Gość Maaatusia
zawsze szczery - żaden pas ! Proszę mi powiedzieć co wg Ciebie zrobiłam źle !!

Gość zxcvbmnbv
po co wchodzisz w takie zagmatwane sytuacje?

Gość wewerwe
Dziewczyno, przecież to było toksyczne: on jeden i dwie dziewczyny z którymi był, i przymierza się z którą próbować znowu, bo mu się ona podoba lub nie udało mu się z drugą.

Gość santamanta
nigdy nie wchodz dwa razy do tej samej rzeki a tak poza tym po co sie srasz za gościem ktory lubi laski z kasa? albo to męska dziwka albo sie zakochał i ma ciebie gdzies,ale jakby nie było to ze jest z inna nie upowaznia ciebie do obrazania kogos lub obgadywania,nie znasz jej. Masz po prostu ogromny problem z zazdrościa i kompleksami

to, że obraziłam jego miłość?" jak na razie to obrażasz sama siebie