Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłastudentkaaa

boje się iść na studia..

Polecane posty

Gość przyszłastudentkaaa

przeraza mnie wizja tego, ze nikogo nie bede znała, że nie trafie do sali i w ogole.. :( tez mieliscie takie obawy? czy w koncu opadnie napiecie i bede chodzila na studia na luzie?... :P

Gość tez tak mam.....
od pazdziernika zaczynam,zaocznie,boje sie ze nikt mnie nie polubi

Gość KrajanaMajana
Heheheheh :D tak tak, mialam to samo :) okazalo sie ze ... trafilam bez problemu, nie pomylilam sali i juz pierwszego dnia bylam z grupa na piwie :D niczego sie nie boj :) Pomysl ze inni tez nikogo nie znaja i oni tez maja podobne obawy do Ciebie. Dasz sobie rade ;) Milo wspominam te czasy :)

Gość mały odkrywca
Pewnie! Ja jak składałam papiery na studia zwiedziłam swoją uczelnie tak, żeby wiedzieć gdzie wc, aule, sale ćwiczeniowe, bufet itp. Polecam, człowiek się potem pewniej czuje;)

Ale Wy macie problemy, chyba każdy chciałby takie mieć

Gość przyszłastudentkaaa
hehehe, tylko znając moje 'zakrecenie zyciowe' zaraz zalicze jakas wtope i pewne nie trafie!:P hehhe;)

Gość tez tak mam.....
ja tak samo...napewno pojde tam gdzie nie trzeba

Gość nie no macie problemy
zwiedzanie uczelni - gwarantuje ze poznasz kazda szparke gdy bedziesz studiowac ... nowi ludzie - tragedia, jakby co najmniej na codzien nie poznawalo sie nowych osob

Gość przyszłastudentkaaa
nie poznaje codziennie nowych ludzi.. ;p

Gość ethjsdfghjkdfghjkldfgh
szkola to gowno i nic ci w zyciu nie pomoze tylko utrudni te bzdury co ucza to zenada naprawde wiecej sie nauczysz myslac wlasna glowa wiec po prostu zastanow http://www.youtube.com/watch?v=8KTs4-rBPX8

Gość pelna obaw
ja tez boje isc na studia, a to dlatego ze teraz bede szla na magisterskie do innego miasta, wczesniej bylam na licencjacie i rozpoczynajac tamte studia bylam pewna ze bedzie super, ze poznam fajnych ludzi ale niestety trafilam do grupy gdzie byl wyscig szczurow do tego mialam problemy ze stancja (3 razy zmienialam mieszkanie na pierwszym roku) ciezko bylo mi sie zaaklimatyzowac mimo ze bylam bardzo otwarta. Dopiero na 2 roku ustabilizowalo sie wszystko. I teraz wlasnie boje sie, ze moze byc powtorka z rozrywki:(

Gość kremooweczka
Nie wiem czym tu się przerażać. Jak nie bedziesz wiedziała gdzie iść to zapytasz. A ludzi poznasz już na pierwszych zajęciach.